mandag den 15. december 2014

Man har et standpunkt...

...lige indtil ens far beder om noget hæklet... Ja, jeg havde jo forsvoret, at jeg kun ville lave én Kay Bojesen abe i mit liv. Men nu er det altså blevet til to til, for jeg tænkte, at når nu jeg var i gang, så skulle jeg jo også have en ekstra til mig selv (Den jeg fik af Carina i forrige uge, skal jo have lidt selskab).


Jeg er stadig slet ikke spor vild med at hækle de her aber... og selvom jeg er superglad for resultatet og jeg håber på, at min far bliver rigtig glad for sin, er planen også at trække vejret og sige nej, hvis flere spørger, om jeg vil lave en til dem. Når håndarbejde føles som en pligt, så mister det lige pludselig alt det, som jeg holder af ved det. Så kære univers: send mig ikke flere ønsker på aber de næste par år. :)

Et rigtig glædeligt budskab er, at Rosendahl har sluppet sit stramme greb om designet og ikke længere vil modarbejde, at opskriften på aberne bliver delt. Jeg har fundet opskriften HER hos Annette Østergaard og freestylet nogle af delene i abens ansigt, da jeg ikke kunne få det til at passe med min hæklefasthed.

Rigtig god fornøjelse med hæklenålene derude. :)


8 kommentarer:

 1. Du er simpelthen så fabelagtig dygtig. WAW. I går viste jeg mine tre yndlingsadventskranse fra det danske blogland og jeg tillod mig at tage dine julekugler med. Håber det er ok med dig.

  Masser af december kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare sød, Marina! Jeg er da superglad for, at min adventskrans er kommet med i din yndlingskategori! Mange tak for det. :-*

   Slet
 2. Jeg har det ligesom dig - håndarbejde skal ikke føles som en pligt, men skal være noget man nyder, hygger sig med og gerne fordyber sig i :)
  ...Men aberne er nu søde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare rigtig søde og næsten besværet værd! Men jeg skal nu øve mig i kun at lave ting, jeg har lyst til - det må være mit nytårsfortsæt! I hvert fald når det kommer til håndarbejde. :)

   Slet
 3. Pligt kan i værste fald ende med at dræbe kreativiteten... eller slå den halvt ihjel. Taler af bitter erfaring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det gider vi ikke! Godt, at det ikke gik så galt denne gang. Kreativiteten fik blot en smule halsbetændelse. :)

   Slet
 4. Don't I know it... Det er umådeligt flittigt at du hækler en ekstra!

  Har lagt korsstingene på hylden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - du må samtidig sikre dig, at du ikke får flere børn - ellers må du i gang igen. ;)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...