fredag den 5. december 2014

Julekrystaller

Jeg købte en frygtelig masse krystaller fra kasserede lysekroner, da jeg var i Firenze i foråret. De er så smukke, som de ligger der i kasserne og er slet ikke til at stå for. En enkelt er endt i en lang halskæde, nogle stykker hænger au naturel i vinduet og så var der lige 5 stykker, hvis skæbne var at blive julepynt.


Jeg har brugt denne DIY og den var ret let at følge. Det kræver dog en hel del tålmodighed, da det er supervigtigt at lade krystallerne tørre efter hvert lag af papir, som bliver limet og lakeret på med Mod Podge. Jeg har nemlig også valgt at lave en bagside, da jeg er helt sikker på, at de skal hænge på juletræet. (Når jeg på et eller andet tidspunkt i en større lejlighed skal have et!) Jeg har givet bagsiden af krystallerne et ekstra lag Mod Podge for at lakere dem.


Papiret, jeg har brugt, har jeg fået af min skønne canadiske veninde og jeg har heldigvis en hel masse tilbage.
12 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke - de bliver flotte på træet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette. Det er lige før, ta jeg må have dem med juleaften, så de kan prøvehænges. :)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak! Jeg er også virkelig glad for dem. :)

   Slet
 3. De er virkelig cool. Laber julepynt. Det må være et hit!
  God weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Liv! Rigtig god weekend til dig også.

   Slet
 4. Hvor er de bare blevet fine! Hjemmelavet julepynt er altså bare det bedste. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg elsker også hjemmelavet julepynt. Jeg er helt ked af, at jeg ikke købte flere egnede krystaller i Firenze. :)

   Slet
 5. Hvor er de smukke - de kommer til at pynte på juletræet! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Christina. :) Jeg håber på, at jeg får et juletræ til næste år.

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...