søndag den 28. december 2014

Dot-øreringe a la Sine Smed

Det evigt kreative og dygtige Sine Smed havde i januar en DIY på sin blog, som jeg bare måtte prøve af - nemlig faux emalje øreringe. En fantastisk idé, hvor du kan matche din neglelak med dine øreringe. Måske skal du lige nå at lave et par inden nytårsaften?


Der er gået lidt storproduktion i den (jeg har maaange forskellige farver neglelak) og jeg har tilføjet et ekstra skridt til Sines proces. Jeg afslutter nemlig med Mod Podge Dimensional Magic i det håb, at øreringene vil blive en anelse mere hårdføre og at de får lidt ekstra shine.

8 kommentarer:

 1. Hvor smart med at komme modpodge på øreringene. Dejligt at du kan lide min lille vejledning. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, at det er en fantastisk idé... og produktionen er er stadig i gang i takt med, at andre gerne vil have deres yndlingsfarve. :)

   Slet
 2. Og jeg er glad for mine ;-)

  I dag brugte min mor og jeg i øvrigt Mod Podge på små malede stykker papir, der skal blive køkkenfliser i Livas dukkehus. Jeg er spændt på at se når de tørrer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, det er jeg også spændt på! Det er et ret lækkert materiale...

   Slet
 3. De er virkelig flotte, de øreringe. Har vist kun 3 farver neglelak - mest fordi det bare ikke klæder mine fingre, og jeg må ikke have det på på arbejdet. Og synes bare det er bedst med de røde nuancer på tæerne :) Men måske jeg skulle lave et par i rød så.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har virkelig mange farver - så sig til, hvis du har nogle ønsker. ;)

   Slet
  2. Årh, du er sød! De grå/blå nederst til højre er jeg ret vil med! Og det samme med de brune/bronze øverst til højre. Hvad skal du have for sådan to-tre par? Har du karry-gul-ish?

   Slet
  3. Vi finder en god byttehandel. ;)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...