søndag den 21. december 2014

4. søndag i advent

Jeg har længe været helt tosset med Yarnfreaks hæklede clutch med puffstitches og tænk en gang - i dag har jeg fået min helt egen i adventsgave! Det er en skønne og dygtige Bettina (@brombaerstrik), der har lavet den til mig. I pakken lå også tre grønne glimmerhjerter, som er så fine og bløde. Jeg glæder mig meget til at få dem op at hænge.


Det har været superhyggeligt og en dejlig leg her til advent. Det er simpelthen så skønt at modtage kreative gaver fra kreative kvinder! Tak til jer alle sammen.

4 kommentarer:

 1. Den er simpelthen så fin den clutch. #måogsåejesådanen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt pjattet med den - jeg må finde noget rigtig rigtig godt at bruge den til. :)

   Slet
 2. Den ser lækker ud en rigtig dejlig gave. Mon i øvrigt ikke der var tre fine grønne bløde hjerter ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - jo, det må jeg hellere få rettet. :) Jeg var åbenbart lidt træt, da jeg skrev det her. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...