onsdag den 5. november 2014

Tråd og garn er slut

Det går så stærkt i øjeblikket! Det er som om alting sker på én gang og nogle gange har jeg svært ved at finde hoved og hale i, hvad jeg absolut skal og hvad jeg bare har lyst til. Det lyder måske mærkeligt, men nogle gange lægger jeg planer for en masse krea og hvis jeg ikke når dem, kan jeg blive helt presset og får dårlig samvittighed, selvom jeg jo kun har lovet mig selv, hvad jeg havde skulle lave! Sådan er hjernen så tosset ind i mellem. Men bare fordi jeg har haft travlt og min hjerne slå krøller, skal jeg jo stadig passe mine skønne pennevenner og det har altså været nogle sjove og skønne ting, som er fløjet igennem posten. Og nu er det hele faktisk slut. Oktober var nemlig den sidste måned i legen - tænk, at der allerede er gået et halvt år! Jeg er lidt bag ud med at vise det hele, så nu kommer en laang post med alt det, som jeg har modtaget i august og september.

August
Heidi/bymissbernie.blogspot.dk sendte denne sindssygt praktiske pung, som jeg faktisk altid har i brug nu. Den har den helt perfekte størrelse til utallige projekter og kan lige være i tasken. :)


Jane/@janeleanderjensen sendte mig en lækker "gør-det-selv" pakke. Det er så fedt at modtage materialer til ny inspiration, når jeg nu har valgt at lave købestop. :)


September
Isabell/@isabellchrista valgte simpelt hen at få helt amok med min pakke! Den indeholdte en fantastisk broderet "huskepude", som jeg leder efter den ramme til, masser af papir lækkerheder og mit helt eget stempel, som Isabell har fået lavet til mig i Bangkok.Anja/zoomsnoren.blogspot.dk sendte mig den skønneste pakke med ting, som hun henover sommeren har købt med mig i tankerne. Er det ikke fedt at tænke på? To virkelig fine broderibøger med superfede mønstre i, garn og knapper.


Tusind tak for alle de skønne pakker og tak til alle jer, der ville lege med.

8 kommentarer:

 1. Det har været rigtigt hyggeligt at deltage i. Tusind tak for initiativet <3
  Jeg synes også, at det halve år er gået ret hurtigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så fedt, at du ville være med Anja og jeg er stadig superglad for din pakke! <3

   Slet
 2. Hvor ser det skønt ud, virkelig fine sager

  SvarSlet
 3. Skønne sager du har fået, kender du de andre rigtig irl eller kun fra bloggen ?
  Hyggeligt koncept !

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender alle fra bloggen og Instagram - inkl. Carina. Nogle har jeg så mødt efterfølgende, hvilket har været vildt hyggeligt og givende! :)

   Slet
 4. Hvor er det bare nogle fine ting! Og ja, det er godt nok vildt, at det er et halvt år siden allerede, at I startede den sjove leg:-) Det har også været sjovt at følge med på sidelinjen;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tiden går bare alt for hurtig! Men ja - jeg er superglad for min gaver. De er så fine!

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...