søndag den 16. november 2014

StrikkeBio er nu landsdækkende!


Det er lidt vildt, men ikke desto mindre sandt. Jeg er så heldig, at Nordisk Film biografer vil holde StrikkeBio igen og det er allerede den 8. december kl. 16.30. Det vilde er, at denne gang er konceptet blevet landsdækkende! Ikke færre end 9 biografer fordelt over hele landet skal være med den dag! Jeg håber meget, at du og dine nørklevenner vil deltage endnu engang. Det har simpelthen været så hyggeligt de første par gange.

Den 8. december skal vi se Hella Joofs nye film All Inclusive, som jeg virkelig glæder mig til! Du kan se traileren HER. Filmen vises i Aalborg, Aarhus, Herning, Kolding, Esbjerg, Odense, Nykøbing Falster, Næstved og på Frederiksberg. Billetterne koster 80 kr. og kan købes lige HER.

Jeg har lavet en fast side på bloggen, som du fremadrettet vil kunne finde via billedet i højre sidebar. Her vil du altid kunne finde information om den næste StrikkeBio, trailers og omtaler af tidligere arrangementer. Jeg håber, at vi ses!

8 kommentarer:

 1. Jeg synes konceptet er genialt og bio bliver bare endnu hyggeligere når det er med strikketøj i hånden. Jeg må dog sige, at tidspunktet kl. 16.30 gør det umuligt for mig og "min" strikkeklub at deltage. Det synes jeg er rigtig ærgerligt, så håber det fremover bliver aften tider. Med ros til dig for ideen og fodarbejdet. Kh Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Sofie. Jeg ville også rigtig gerne have aftentider, men det har desværre ikke været muligt for biograferne. Men jeg håber lige som dig, at det med tiden bliver bedre tidspunkter. :)

   Slet
 2. Så er der bestilt billetter til Kolding igen. Mor og mormor er denne gang også friske, så vi glæder os til den 8. december.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan! Hvor er det fedt med en familietur! <3

   Slet
 3. Øv, jeg er på arbejde 8.12. Men det skal helt sikkert prøves, - det er sådan en god idé.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, øv, Eva. Jeg håber, at du kan komme med en anden gang. .)

   Slet
 4. Kæmpe kadeau til dig søde Astrid! Jeg er simpelthen SÅ vild med konceptet.

  SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...