mandag den 10. november 2014

Strik eller hækl en ged og hjælp verdens fattigste.

Folkekirkens Nødhjælp har altid spillet en stor rolle i min familie, så da organisationen kontaktede mig for at høre, om jeg ville være med til at sprede budskabet om en lynhurtig strikke- & hæklekonkurrence på Instagram, kunne jeg kun sige ja. Julen nærmer sig og det betyder en masse velgørende gaver under træet. Siden 2006 har Folkekirkens Nødhjælp kørt kampagnen Giv en ged. Det er blevet til næsten 50.000 geder til fattige familier rundt om i verden.
I år vil Folkekirkens Nødhjælp give danskerne mulighed for både at lægge en ged under træet - og hænge en ged på træet. Men de har brug for din hjælp. Kan du strikke eller hækle den perfekte juleged? Så deler organisationen din opskrift på deres hjemmeside. Målet er, at din hæklede gedeopkrift skal hænge rundt omkring på juletræerne i de danske hjem. Husk, at opskriften skal være din egen originale opskrift! Post et billede af din ged på Instagram, brug hashtagget #givenged og tag @noedhjaelp, så udvælger Folkekirkens Nødhjælp årets juleged den 24. november. Jeg glæder mig til at følge med og til at se en masse sjove, funky, skøre og flotte geder - og skal naturligvis også selv deltage. 

6 kommentarer:

 1. Sikke en fin ide :) Ville ønske jeg kunne hækle så godt, at jeg kunne lave en opskrift! Men vil da følge med i alle de gode bud :)
  http://kreativthverdagsliv.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan jo prøve dig frem? Nogle gange skal man bare hoppe ud i det. :) Jeg glæder mig også til at se alle budene. :)

   Slet
 2. God ide <3
  Måske deltager jeg ? Har bare en hånd som skal hele først :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg håber, at din hånd snart er rask - det må være frygtelig frustrerende. <3 Jeg håber, at du når at deltage!

   Slet
 3. Sjov ide.....jeg prøver da...eller rettere....der er ged i den hos StrikSofie^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så fedt! Jeg ved, at din ged bliver fantastisk! :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...