torsdag den 20. november 2014

Pakkekalender med puslespil

Sidste år i december viste Poeten og Stinemor en helt genial idé til en pakkekalender til voksne og jeg syntes, at den måtte passe helt perfekt til min egen mor! Idéen går ud på at samle et stort puslespil og herefter dele det i 24 lige store portioner, så modtageren hver dag kan samle en lille del af det samlede puslespil.


Jeg ville gerne lave en enkel, men alligevel julet indpakning til de 24 portioner brikker og derfor har jeg lavet kuverter af et gammel klaverhæfte med julesange, som jeg har pyntet med gamle julemærker. Jeg havde dog ikke helt nok sider i hæftet, så derfor blev det suppleret med lidt cellofan-poser, som er pyntet på samme måde. Jeg håber, at jeg har ramt rigtigt og at min mor vil hygge sig med brikkerne i december.


5 kommentarer:

 1. Det er simpeltheb sådan en god ide. Hvordan har du delt brikkerne op? Passer dag 1 på dag 2, eller passer dagene sammen senere? Gav det mening?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke sørget for, at dagene passer sammen. Så det kan gpdt være, at der går lidt tid, før hun kan sætte de samlede stykker sammen. Så det er ikke lige sådan til at lure, hvad det hele forestiller. :)

   Slet
  2. Uhh, det er fedt - jeg skal så meget gøre det samme næste år :)

   Slet
 2. Genial ide, den bliver din mor helst sikkert glad for!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er i hård konkurrence med en legokalender, som hun har fået af min svoger! Så hun får travlt i december med at samle. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...