tirsdag den 18. november 2014

Margot Pyjamas

Jeg har igen haft fingrene i Tilly Walnes' Love at First Stitch. Sidst lavede jeg 2 stk Clemence nederdele, som faktisk gav mig ret meget blod på tanden i forhold til at sy til mig selv. (Altså jeg skal stadig helst gøre det med MOAR tilgængelig, men det er da et skridt på vejen.)

Nu har jeg så syet et par Margot pyjamasbukser fra bogen. Jeg er sådan nogenlunde tilfreds. De var lette at sy og vejledningen var igen lige til at gå til, men næste gang jeg skal sy dem, skal de altså ikke være helt så brede i benene.

Men de er hyggelige og varme - lige til en søndag på sofaen. :)

9 kommentarer:

 1. Åh, de ser lækre ud. Datteren har bestilt sådan et par her til vinter og jeg er i gang med Clemence i demin. Det er en super bog, synes jeg. Hvis man husker at læse i starten, at sømrum er inkluderet - ellers bliver alting for stort :-) Been there, done that !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups, det er da Delphine jeg syr lige nu :-)

   Slet
  2. Jeg har overhovedet ikke læst starten. :D Men jeg synes nu alligevel, at de er mere end et sømsum for store i benene. Jeg skal helst sikkert også prøve Delphine - den er så sød!

   Slet
 2. Hvor er er hyggelige, Astrid. Og så ser de dejlig bløde ud. Og så kan det godt være, at de er lidt store - men det må sådan nogle heldigvis gerne være :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er virkelig dejligt bløde! Og mit eneste problem er, at jeg roterer så meget, når jeg sover, at jeg bliver helt viklet ind i dem! :)

   Slet
 3. De er så fine. Jeg er altså lidt misundelig.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :) De er også rigtig hyggelige at have på. :)

   Slet
 4. Wow, de er da for fede😍det mønstre vil jeg da gerne låne😃

  SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...