lørdag den 8. november 2014

Fristelsen blev for stor

Jeg synes faktisk selv, at jeg har været rigtig god rigtig længe. Jeg har haft købestop siden juni og lige  indtil i dag, har jeg helt og holdent overholdt mine egne regler. Men i dag kom jeg forbi min lokale garnbiks, som desværre lukker og derfor havde ophørsudsalg med 40% rabat på alt garn... og ja, så faldt jeg altså i og købte ikke færre end 27 nøgler garn, som jeg håber kan blive til minimum 3, men måske hele 4 gange egostrik. Der er nemlig så mange skønne modeller, som jeg går og drømmer om...

Jeg er blevet frygtelig glad for bogen Glamourstrik af Madeline Weston & Rita Taylor. Jeg vil mægtig gerne strikke flere modeller fra bogen (som jeg ønsker mig i julegave). Jeg tror, at denne model - Louise - vil bliver smuk i den chokolade brune Alpaca Silk fra Hjertegarn.

Den marineblå Hjerte Alpaca er tiltænkt denne model (Natalie) med fjermønster. Den ser simpelthen ud til at være SÅ rar at have på... og SMUK!!

Jeg snuppede alt, jeg kunne af marineblå Hjerte Alpaca i håb om, at der er nok til denne enkle kortærmede sag - Celia. Jeg er tosset med det hulmønster!!

Og så kunne jeg altså ikke holde fingrene fra dette punogarn, som vil passe perfekt til en klassiker. Nemlig Lene Holme Samsøes rillecardigan Lilly fra bogen Mere feminin strik.

I øvrigt er ophørsudsalg hos garnforretninger lidt bittersødt. Jeg er superglad for mine handler og jeg glæder mig meget til al det egostrik, der ligger foran mig... men hvor er det også trist. Vi var så mange mennesker i forretningen i dag, som alle hamstrede billigt garn... men det er jo også os, der ikke har handlet der før og dermed ikke har været med til at sikre, at en god garnforretning kunne køre rundt. Det var sådan lidt mærkeligt.

11 kommentarer:

 1. Fine indkøb du har gjort i dag, glæder mig til at følge med i processerne
  Go weekend
  Har endnu ikke fundet spændeskiver men mon ikke jeg når det fær 1.søndag i advent ?
  Ses i biffen i næste uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har jo heldigvis lidt tid endnu! Jeg håber, at du finder noget godt, så du kan få brugt kransen. :)
   Og vi ses SÅ meget i biffen. :)

   Slet
 2. Jeg forstår godt du blev fristet - de modeller er skønne. Ja, det er trist de lukker på stribe, men som du siger, det er løn som forskyldt, når man ikke støtter dem. Det er synd for dem det går ud over.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at få afsluttet de igangværende projekter, så jeg kan komme i gang! :) Jeg må indrømme, at jeg også foretrækker at handle i webshops, men ja det er ærgerligt...

   Slet
 3. Sikke nogle fine sager - både garnet og de fine trøjer du skal have på pindende! Jeg har selv kigget på Lilly trøjen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er skøn ikke? Jeg tror dog, at jeg skal på en mindre pind først. Jeg sidder med pind 8 i øjeblikket og jeg glæder mig faktisk lidt til pind 3 igen... selvom det er lidt mærkeligt. :D

   Slet
 4. Super fed bog har den selv - mange af modellerne står på to do listen :-) lækkert garn du har reddet dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har den kun fra biblioteket - så jeg ønsker mig den bare rigtig meget i julegave. :) Og ja, det er faktisk et ret godt køb. :)

   Slet
 5. Hvilken garnforretning lukker nu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør Jorun garn på Godthåbsvej, desværre...

   Slet
  2. neeeeeej - øv trist. selv om den lå i den anden ende af byen så har jeg været forbi der en del gange :(

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...