søndag den 30. november 2014

1. søndag i advent

Jeg er totalt heldig i år. Jeg er nemlig i julestemning. Det var jeg slet ikke sidste år, så det er bare virkelig fedt, at den er kommet snigende. Måske er det fordi, jeg rent faktisk har husket at lave lidt kreative juleprojekter i år eller også er jeg bare i bedre humør generelt. Jeg ved det ikke, men nu er nedtællingen begyndt!

I dag er så første søndag i advent og derfor måtte jeg åbne min første adventsgave. Jeg er med i en lille leg sammen med 4 andre, så jeg vidste på forhånd, at gaven ville indholde et aspekt af håndarbejde og at den ville indeholde farven grøn. Og prøv at se, hvad jeg fik!!


Gaven er fra den skønne og dygtige Heidi bag bloggen bymissberne.blogspot.dk og indeholder både lækkert julepynt, chokolade og en virkelig praktisk pose i kunstlæder med lynlås, som jeg bare ved bliver god til at slæbe krea-projekter rundt i.

Jeg kan sgu godt lide det her juleri. :)

6 kommentarer:

 1. Det er godt nok en fin pakke, du der har fået!

  Det er da dejligt, at julestemningen allerede er flyttet ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt skønt at lysten til at hygge fylder så meget. Gider der også var tid til at lave en heeeel masse julepynt. :)

   Slet
 2. Hvor hyggeligt og meget fint :o)

  Det er faktisk også lidt sjovt med julestemningen her i huset, for vi plejer altså ikke gå så meget op i det. Og det er godt nok ikke fordi vi sådan har pyntet op endnu, men der står julekalendere på bordet og vi går sådan og tænker over ting vi skal indtil juleaften.
  Og i dag har vi bagt småkager med familien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en af de ting, som jeg bare aldrig får gjort - altså bagt.... det er bare så hyggeligt. Men hvis jeg først bager, så æder jeg jo også alle kagerne! Så jeg lader min søster bage. :)

   Slet
 3. Sikke heldig du er med den fine pakke! God december ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde! Det er skønt med sådan en krea-adventskalender! :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...