onsdag den 8. oktober 2014

En abekat til en abekat

Jeg har (naturligvis) verdens bedste niece...!! Og når jeg nu har så umanerlig dårlig stil, at jeg tager på ferie den dag, hun holder sin fødselsdag - ja så skal hun jo have lige det, som hun ønsker sig!


Hun har så ønsket sig en hæklet abe a la Kay Bojesen, hvilket jeg med det samme vidste ville blive lidt en kamp for mig. Jeg er nemlig ikke sådan virkelig vild med at hækle figurer... og slet ikke nogle, der sådan er lidt små i det. Men som sagt... når jeg nu har sådan en skøn niece, så blev jeg jo nødt til det. Jeg vil egentlig også gerne have en selv, men jeg gider simpelthen ikke hækle en mere. :) Jeg skal også huske at sige tak til Carina for sponsoratet af abens øjne - det er skønt med din hjælp her midt i mit købestop. :D


TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN, MISE!

19 kommentarer:

 1. Hvor ER den skøn.
  Den står også på min ønskeliste, og selvom jeg godt kan hækle, har jeg ikke mod på at kaste mig ovre denne.,
  så jeg forstår godt at du ikke kan overskue at gå igang med nummer 2.
  Selv håber jeg på, at en venlig sjæl vil forbarme sig over mig. ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk også ret tilfreds. :) Men hold nu fast, hvor var jeg ved at opgive undervejs.
   Jeg krydser fingre for, at du finder en venlig hækle-sjæl. :)

   Slet
 2. Den er så fin. Hvor er du god 😀

  SvarSlet
 3. Jeg har den også på to do listen. Men jeg orker næsten heller ikke at gå i gang :p

  SvarSlet
 4. Hvor er den altså bare fin, Astrid

  SvarSlet
 5. den er bare fin, har du evt opskriften du vil dele?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Men jeg har faktisk ikke opskriften. :) Den jeg brugte, er blevet fjernet fra nettet og derudover er en del af den freestyle, som jeg ikke har skrevet ned.
   Den anden side af det er, at Rosendahl, der ejer rettighederne til aben, er meget i mod, at opskrifterne bliver delt. Så selv hvis jeg havde lavet en opskrift - så måtte jeg simpelthen ikke dele den. :)

   Slet
 6. der går faktisk lidt for meget Jensen bøfhus over det her. Der er da meget forskel på hæklet og de rigtige af træ :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig. Men det virker til, at Rosendahl bruger rigtig meget krudt på at "bekæmpe" delingen af hækle-opskrifter på deres designs, så jeg gad ikke engang at skrive de dele ned, som jeg selv har fundet på undervejs i processen.

   Slet
 7. Det er nok heller ikke en kanon, man skal lægge sig ud med, selv om man skulle tro det var en god reklame for dem, men nej:((
  Jeg tager virkelig hatten af for dig, for den er så fin, heldig lille "næse" du har:0))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :) Hun blev heldigvis også rigtig glad for den! :)

   Slet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. wow, hvor er den bare skøn! (og geez, hvor er jeg kommet langt bagud med bloglæsning, altså)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bare imponeret over, at du gennemgår dem alle! Jeg kan slet ikke følge med på alle de blogs, jeg gerne ville. :)

   Slet
 10. Hvad har du puttet i hænderne for at den kan holde?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er sat en kraftig ståltråd i hænder og fødder, så de kan bøjes. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...