tirsdag den 14. oktober 2014

De sidste pakker

Oktober er sidste måned i den leg, som Carina (Den lilla elefant) og jeg for 6 måneder valgte at kalde Tråd og Garn. Det har været vildt sjovt og udfordrende at finde på ting, der skulle sendes ud og super lækkert at modtage inspirerende pakker med enten færdige ting eller materialer til nye krea-eventyr. Jeg valgte til at starte med at lave en "grundpakke", som alle mine pennevenner har modtaget. Det gjorde jeg for, at pakkerne skulle fylde lidt, uanset hvad jeg sendte med som den personlige gave. Pakken bestod af forskellige ting, som jeg havde med hjem fra Firenze - lidt forskelligt lækkert papir og et sæt knapper med ternet stof. Derudover har alle fået et par knap-øreringe.

Her i den sidste måned har jeg sendt to noget forskellige pakker.

Den første pakke er til Nina/@syslerier og den er faktisk blandet lidt sammen med en byttehandel, så Ninas pakke er større end sædvanligt. Hun har nemlig været så fantastisk sød, at hun har købt to virkelig skønne svenske kniplebøger til mig! Jeg kan ikke rigtig sige, hvilke dele af pakken, der er for bøgerne og hvilke, der er del af pennevennelegen.Nummer to pakke er til Hanne/@bobogbella, som er en fantastisk dygtig skrædder. Derfor har jeg pakket lidt lækre materialer til hende i form af bånd og knapper.


8 kommentarer:

 1. Ihh jeg er simpelthen så pjattet med dine lysestager! De står meget højt oppe på strikkelisten over kommende projekter...
  Fantastisk blog, med en masse fin inspiration! :)
  God tirsdag
  /Monners aka Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tak! Jeg håber, at du får dem prøvet af! De er så hyggelige sammen med de mere traditionelle.

   Slet
 2. Fantastiske pakker, Astrid! Især lysestagen og alle de lækre knapper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Katrine. Heldigvis blev Nina også glad for stagerne. :)

   Slet
 3. Det er nogle lækre pakker, Astrid!

  Tak for indsatsen med Tråd & Garn! Du har været en rigtig god "vært", da du altid er "omkring" det, der er blevet fremstillet. Stor ros for det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fedt, at du ville være med! Dine pakker har virkelig også være så fine og ikke mindst virkelig personlige. Så stor ros tilbage! :)

   Slet
 4. Skønne gaver! De lysestager, altså....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal også prøve flere variationer over lysestagerne. Jeg tror slet ikke, at mulighederne er udtømte endnu. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...