lørdag den 6. september 2014

Noget om min mor, forelskelse og mit næste strikkeprojekt...

Når jeg er hjemme hos min mor, er det som at træde ind i en kæmpe forretning fyldt med alle mulige og umulige materialer til håndarbejde inden for nærmest alle kategorier. Derudover er hun altså også virkelig gavmild og det er svært at komme ud af døren uden lidt aida-stof, broderigarn eller vlieseline. Og hvem kan lade kasser være med mærkater som: hanke og væve, knyttelodder og hessian?? Det er efterhånden sådan, at jeg kalder min mors hjem for Boutique Moar. Det er altid der, jeg kigger først, hvis noget nyt skal prøves af eller hvis jeg mangler en eller anden dims (som fx. et kniplebræt).

Det er også min mors skyld, at mine planer om at skulle strikke en cardigan til mig selv er blevet helt spoleret! Hun har nemlig været så sød at købe Suveræn Strik af Lene Holme Samsøe til mig og heri, fandt jeg en poncho, som jeg næsten ikke kan holde ud, at jeg på grund af mit købestop ikke kan komme i gang med med det samme. Jeg er helt forelsket i den poncho og jeg vil bare strikke den i det garn, som er brugt til modellen. Så jeg må se, hvordan jeg kan få fingrene i både det og strikkepinde, der matcher, så jeg kan komme i gang.16 kommentarer:

 1. Den er da også lige dig! Måske du kan sælge noget krea udstyr? Eller bytte dig til garn der passer til? Eller måske finde noget hos din mor:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt klart gode muligheder! Jeg må se, hvad der kan fikses. Alternativt må jeg ønske mig det hele i julegave. :D

   Slet
 2. Åh, kender det godt, er selv pt ret forelsket, sjovt nok også i en poncho og synes måske ikke lige budgettet trænger til at aflevere 800 bobs til garn.

  Det lyder i øvrigt vildt lækkert og hyggeligt med sådan en mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er total hyggelig og lækker. :) Og er det ikke noget med, at du alligevel er startet på den poncho? :) Jeg har heldigvis regnet ud, at min ikke behøver at blive helt så dyr...

   Slet
 3. Det kan være, at Mor kan finde på noget..... Smuk poncho, og hyggelig beretning om din mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja... om ikke andet kan det være et julegaveønske med et gavekort til lige præcis den garnbiks, der forhandler garnet. :)

   Slet
 4. Det er også en meget fin poncho, som er lige dig. Det gode ved sådan et købestop er jo, at så er man sikker på, at det man forelsker sig i er varig kærlighed, når man igen har lov at købe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så evigt ret, Astrid! Jeg ved bare ikke, om jeg kan vente helt til januar! :)

   Slet
 5. Den er godt nok også bare super lækker!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt vildt. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme i gang. :)

   Slet
 6. Den er virkelig også fin, den poncho.
  Hvor lyder det som et skønt sted, hos din mor!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ret skønt hjemme hos Mutti! :)

   Slet
 7. Sådan en kunne jeg også godt bruge, så skal jeg bare have fat i min mor, hvis det skal blive til noget.
  Og ved du hvad inden du ser dig om er det blevet januar.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har du nok ret i. :) Jeg har jo også tusindvis af andre projekter, der ligger og venter!

   Slet
 8. Den er godt nok fin. Og så dejligt, at moar er kommet til indsætning;-) Glæder mig til at se den på dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også! Jeg har dog bestemt mig for, at jeg bare vil give mig masser af tid! :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...