tirsdag den 30. september 2014

Lidt til halsen og køleskabet

Endnu en måned er gået og det betyder flere Tråd & Garn pakker! I september har jeg for første gang sendt to versioner af det samme til de to, som skulle modtage en hilsen fra mig. Jeg skulle sende til Julie og til Majbritt, som begge er monster kreative! Jeg valgte at lave to pakker med lidt til halsen og lidt til køleskabet.


Til køleskabet har jeg lavet et par magneter, hvor jeg (endelig!) har fået brugt lidt af den plastik kanvas, som jeg købte sidste år, da jeg gik shop amok i USA og Canada. Mønstrene er fra en skøøøn bog, som jeg har fået af mine kolleger for nylig, nemlig Cross Stitch Motif Series 3, Borders.

Til halsen hæklede jeg to halsedisser i lækkert tykt og blødt garn. De ser så frygtelig kedelig ud, når de bare ligger der. Men jeg synes faktisk, at de blev ret gode, når nu jeg selv skal sige det. :)


10 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine ting, du har sendt!

  Især er magneterne ret kære!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg skal helst sikkert også lave flere magneter! :)

   Slet
 2. Det er først nu jeg ser at det er plastickanvas, det skal jeg da prøve at brodere på. Jeg troede det var gennemsigtige perleplader. Pudsigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har prøvet at google efter det, men jeg har ikke kunne finde det herhjemme - så sig lige til, hvis du finder det!

   Slet
 3. Gud ja, jeg troede også, at det var perleplader. Hvor er de skønne. Og meget fine halsedisser. Jeg skal altså også snart have strikket hue og halsedisse (eller lignende) til mig selv....har fundet masser af ideer, men ikke taget mig sammen, suk...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjaeh - man kan vel også sagtens lave dem med perleplader. :)
   Jeg mangler efterhånden meget nogle håndledsvarmere. Jeg skal have fundet en god opskrift, hvor de ikke giver sig så meget, når man har dem på. :)

   Slet
 4. Trine Kok havde lagt en gratis opskrift på nogle superfine halvhandsker i vævestrik. Den er her: http://www.trinekok.dk/2013/07/yushui-gratis-strikkeopskrift-pa.html
  Så kan du både prøve vævestrik på et overskuelligt projekt og få varmet dig lidt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, de ser spændende ud - men også lidt svære... :-/

   Slet
 5. Hvor er de fine de magneter. Og virkelig smart med det plastik!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig ret så smart. Jeg er sikker på, at jeg nok skal få lavet flere. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...