lørdag den 27. september 2014

Krea-shopping i Amsterdam

Jeg havde lavet lidt research hjemmefra og havde fundet frem til en del steder, som jeg gerne ville besøge. Men det var kun få butikker, hvor jeg rent faktisk endte med at købe noget!

A. Boeken
Det var helt klart her, jeg gik mest af amok og fik brugt en hel masse penge! Butikken er virkelig skøn! 100-vis af knapper og bånd, stof, læder og dims i lange baner. Det var skønt! Jeg gik primært derfra med knapper og bånd og prisen på de to ting udlignede lidt hinanden. Knapperne kostede vist det, som sådan nogle af god og spændende kvalitet koster alle steder, men mange af båndene (især dem, jeg ville kalde for "vintage") var ret billige!

Her er, hvad jeg købte:Jeg er faktisk ikke den store perle-nørd (selvom min samling vist ikke helt understøtter den udtalelse!). Men jeg måtte lige forbi denne skønne biks, fordi jeg har nogle planer om, at jeg gerne vil  lave nogle helt bestemte halskæder. Butikken har virkelig mange flotte perler og det virkede til at være  kvalitet. De havde dog slet ikke det, som jeg gerne ville have, men jeg gik alligevel derfra med lidt skønne perler i træ og porcelæn. Jeg har planer om, at bruge de store mørkeblå perler i en adventskrans. De andre er jeg ikke helt sikker på, så jeg er åben for forslag!


Penelope Craft Boutique
Jeg er ret sikker på, at ret mange garn-entusiaster vil elske denne butik! Der var SÅ meget lækkert garn. Men jeg har faktisk oveni mit købestop lovet mig selv, at jeg kun vil købe garn til specifikke projekter fremadrettet og derfor endte jeg ikke med at købe noget. Jeg fik dog købt nogle fine KnitPro pinde, så jeg har de rigtige størrelser til at kunne strikke min poncho. Jeg kan kun anbefale, at du kigger forbi butikken, hvis du er i Amsterdam og er glad for garn!


Marked på Nieuwmarkt om søndagen
En sidste ting, som jeg slet ikke kunne lade være med at købe var disse smukke håndskårede træstempler. Jeg fandt dem i en stor stand på Nieuwmarkt, som har et udvidet marked med masser af kræmmergods om søndagen. Der er også flere stader, hvor meget kreative sjæle udstiller eget design, så der er rigeligt at komme efter! Jeg tænker, at disse skal og kan indgå i noget kombineret tekstiltryk og broderi. :)


6 kommentarer:

 1. Sikken mange skønne, skønne ting du har fået med dig hjem også selvom du holdt igen. Jeg holder særligt meget af de småting jeg køber med hjem fra rejser. De er anderledes end det man kan få herhjemme, rummer gode ferieminder og sjove historier.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Selvom de til tide kan blive så særlige, at de er svære at få brugt. Jeg er sikker på, at jeg vil være frygtelig øm over knapperne især. :) Men altså ferieshopping er det bedste!

   Slet
 2. Nøj, hvor er der mange lækre ting. De knapper, altså! Jeg skal huske din fine liste til engang jeg kommer til Amsterdam. Ihhh, jeg trænger til en craft shopping tur (uden børn!)

  SvarSlet
 3. Det er altså også i den grad fantastisk at shoppe på den måde. Jeg skal bare have fundet det helt rigtige til at bruge båndene til. Jeg synes, at det er helt vildt fine - men jeg kan også bedst lide det helt enkle udtryk i syede ting, så det er lidt svært at kombinere. :)

  SvarSlet
 4. Sikke en masse skønne sager du har fået!! Jeg er stadig helt vild med de fine knapper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er bare så fine! De bliver nok svære at få brugt. :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...