mandag den 22. september 2014

Garn, film og taknemmelighed

I dag var jeg til Strikke Bio i Falkoner Biografen sammen med over 60 andre garnglade kvinder. Vi så en film, strikkede, hæklede og det var fantastisk. Kameraet i min telefon er virkelig dårlig, så jeg har lånt billeder fra Instagram, #strikkebio. :)
lånt af @oeby
lånt af @sinesmed
lånt af @tyktogtyndt
Jeg har glædet mig meget til i dag. Som i virkelig meget. Og jeg har været spændt. Som i VIRKELIG spændt! For her var endnu en mulighed for at møde nogle af alle de skønne kvinder, som jeg kun kender via bloggen og via Instagram. Jeg har jo holdt Kreativt Selskab nogle gange og det har været så vanvittigt givende. Jeg har fundet nye venskaber, som er baseret på fælles interesser og passion. Jeg er blevet beriget og gladere af at have inviteret jer ind i min stue. Strikke Bio var jo så bare Kreativt Selskab gange 10! I er skønne! Rigtig mange tak for i dag!

Der blev også holdt Strikke Bio i Aarhus, hvor TV2 Østjylland var på besøg!
lånt af @inainadk
lånt af @strikkefryd
Næste Strikke Bio er den 12. november kl. 21 på Frederiksberg, i Århus og i Odense. Når billetterne bliver sat til salg, sørger jeg for at linke her på bloggen.

Strikke Bio er blevet til ved, at jeg for mange uger siden skrev til Nordisk Film for at høre, om de var med på idéen. Jeg arbejder ikke for biograferne og jeg får ikke noget for at reklamere for arrangementerne. Men jeg håber, at det bliver en fast del af biografernes repertoire, så vi har endnu et sted, hvor vi kan mødes og glædes over vores fællesskab omkring det at skabe noget med hænderne. Endnu en gang tusinde tak for i dag! Det SÅ hyggeligt!

20 kommentarer:

 1. Tak for din idé og initiativ - det har været en supergod oplevelse!

  Man kan allerede nu gense klippet fra TV2 østjylland på deres hjemmeside: hvis du vil se klippet kan du gå ind på http://www.tv2oj.dk/arkiv og vælge 22. september - ca 18 min. inde kommer klippet "strik er det nye sort".

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er fedt! Og hvor er du god på TV, Susanne! Sådan!!

   Slet
 2. Næste gang så skal jeg også med!!! Lyder jo så hyggelig ud.

  PS Kreativt selskab - det lyder dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal da nemlig så meget med, Heidi! Også til Kreativt Selskab! :)

   Slet
 3. Tak for et super godt arrangement! Sikke et arbejde du har lagt i det Astrid! Du er virkelig sej

  SvarSlet
 4. Tak for initiativet og tak for idag.
  Vi afsluttede med besøg på Halifax ( sammen med mange andre strikkere) !
  Ses lige pludseligt
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Helle! Måske skulle man lave præ-strikkebio der næste gang. :)

   Slet
 5. Tak for initiativet! I Aarhus var der hygge og grin, og vi glæder os til næste gang!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det godt at høre, Berit. Jeg glæder mig bestemt også til næste gang! :)

   Slet
 6. Tusind tak for i dag. Det var et super arrangement.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme! Fedt, at du havde en god aften. :)

   Slet
 7. Det er sådan et godt initiativ!

  SvarSlet
 8. Tak for et super godt arrangement, det var virkelig hyggeligt. Tak for dit gode initiativ Astrid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så meget velbekomme, SImone. Jeg er glad for, at du hyggede dig.

   Slet
 9. Helt fantastisk arrangement! Glæder mig allerede til næste gang <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig Louise! Selvom det betyder, at du desværre ikke kommer til København. <3

   Slet
 10. Kære Astrid, det er bare så fantastisk et initiativ. Og hvor ser det bare skønt ud. Har nydt at følge alle jeres dejlige billeder via instagram. Some day, my dear, some day ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaa! Fordi vi ved nemlig, at du kommer hjem en dag og det er vi glade for!

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...