søndag den 14. september 2014

En lille blød sag

Af en eller anden årsag er jeg kommet ind i lidt af en stime af "hemmelige" projekter, så der er ikke så meget at vise frem på bloggen i disse dage. Men selvom denne lille bløde bløde vest også er "hemmelig" og en gave, så går det nok at vise den frem. Modtageren er nemlig min bedste venindes søster, som jeg skal fejre Thanksgiving hos om nogle få uger. Hun fik i februar en lille pige og jeg HÅBER, at den ville passe lille Sophie.


Modellen er fra bogen Kæk og klassisk børnestrik af Lene Holme Samsøe, som jeg var så heldig at vinde for noget tid siden hos den skønne Zoomsnoren. Den er strikket i Baby Alpaca fra Drops og er noget så blød og lækker at røre ved.


Selvom modellen så ud til at være let, havde jeg alligevel en hel del problemer med forstykke, hulmønster og indtag til ærmegab. Jeg har godt nok bandet en hel del, men så har jeg jo forhåbentlig også lært en hel masse til en anden god gang. :)

10 kommentarer:

 1. Det gode er, at man ikke kan se på resultatet, at du baksede undervejs 😊👍

  SvarSlet
  Svar
  1. Og den er faktisk blevet endnu finere efter vask. :) Så nu er jeg klar til Thanksgiving!

   Slet
 2. Sød! Nydelig med små veste på babyer - heldigvis er rib elastisk

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis! Og den kommer med garanti til at varme godt i den canadiske vinter. :)

   Slet
 3. Det er så hyggeligt at læse, at du har kunnet bruge bogen - og ikke mindst er det altså en sød lille sag, du har strikket.
  Det er så fint et hulmønster, den har foran!

  SvarSlet
  Svar
  1. Da det endelig lykkedes med hulmønsteret, så syntes jeg også, at det blev fint. :) Og det bliver bestemt ikke den sidste ting, jeg strikker fra bogen.

   Slet
 4. Den er blevet så fin. Jeg havde samme udfordringer første gang, men har også efterfølgende strikket den nogle gange:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også, at jeg kunne finde på at strikke den igen. Måske vil jeg denne gang tage mig sammen og lave ærmerne også! :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...