torsdag den 21. august 2014

Ta daaa: Min første trøje

Ja, okay. Den er sådan cirka slet ikke blevet, som jeg havde håbet eller forventet. Den er både for stor og lidt for kluntet på de forkerte steder og jeg overvejer også kraftigt om ærmerne lige skal forlænges lidt. MEN! Det er mig, som at der har lavet den! Jeg har strikket en trøje helt selv (med hjælp fra strikke-Jesus aka Astrid aka @kreahjoernet, men alligevel!!).

Hvad har jeg så lært...
 1. Jeg skal have god tid, når jeg skal strikke en trøje
 2. Det er kedeligt at strikke riller, men også meget fedt, når man ser fjernsyn (eller er i biffen ;) )
 3. Jeg skal huske, at jeg er en str. XS
 4. Jeg skal spørge strikke-Jesus om, hvad jeg gør, når nu de mønstre, jeg gerne vil strikke, ikke rigtig findes i str. XS
 5. Jeg skal sgu bare kaste mig ud i det.
Min første trøje er Sunday fra Susie Haumanns bog; Grey Days. Det er en supersmuk bog og opskriften er vist nem (jeg tror i hvert fald, at jeg har gjort det rigtigt). Den er strikket på pind 3,5 i 2 tråde Kilafors Svenskullgarn.

26 kommentarer:

 1. Ja da! Se lige dig! Den er da bare blevet fin (og ja, jeg ved godt at når man tager den på og sårn' kan man mærke hvis man lige skulle have gjort et eller andet anderledes)
  I øvrigt en god liste du har fået lavet dig. Thumbs up.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak du. Jeg tænker, at det er meget godt med sådan en liste. Måske skulle jeg tilføje: husk at måle størrelsen undervejs. :)

   Slet
 2. Som jeg også skrev på IG synes jeg altså den er rigtig rigtig fin, og min så også sådan ud - og var nærmeste 3/4 ærmer indtil den blev vasket første gang. Men altså synes stadig den er lækker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, dine ærmer var ret kort! Det kan jeg godt huske. Jeg er spændt på, hvordan min reagerer, når den bliver vasket - det er jo noget andet garn. Jeg er i hvert fald glad for at have den til de kolde efterårsdage.

   Slet
 3. Godt gået, og smart model, den klær dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Stine. Næste gang hopper jeg på noget mere fancy på list større pinde, tror jeg. :)

   Slet
 4. Jeg synes også, at den ser fin ud!
  Det er bare så fed en følelse at være nået i mål med den første trøje! Godt gået!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sgu. Det er da bare rigtig fedt. Så kan man jo sige, at man har gjort det. :) Og den ligner jo også en trøje og alt muligt. :)

   Slet
 5. Jeg synes også, den ser rigtig fin ud! Tillykke med at være nået i mål! Det er stort den første gang, det sker med et stort projekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det er SÅ fedt at være nået i mål. Og jeg er ikke så bange for at kaste mig ud i mere! - Selvom jeg lige holder mig til mindre projekter i et stykke tid.

   Slet
 6. Tillykke med din første trøje!!! Sejt gået.... En note kunne også være ikke at starte med et projekt på pind 3.5, det er ikke så "proces" venligt som hvis du var startet på en lidt større pind :-)

  Den er fin, glæder mig til at se den næste du finder på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må indrømme, at det faktisk også var garnet, jeg tog udgangspunkt i og ikke en model... Jeg nemlig garnet liggende og ville gerne have det brugt. Hvis jeg ikke havde haft garnet, så havde jeg nok valgt en model på minimum ping 4,5. :)

   Slet
 7. Ej men den ser jo SÅ lækker ud på dig. Den må du komme til at krybe i mange gange på de kolde dage. Håber ikke den giver sig for meget i brug, hvis du føler den er til den store side, men det ser super fin ud på dig på billedet. Godt arbejde, Astrid!

  - Line /alleelskeragnes

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Line. :) Astrid (@kreahjørnet) har sagt, at jeg kan sy den ind, hvis den er for stor! Så hvis den giver sig mere, så kan det være, at jeg giver det et forsøg. Men indtil videre går det. :)

   Slet
 8. Søde Astrid, jeg synes du og trøjen ser smukke, nordiske og vinterklare ud! Hvor er det bare godt gået!! Men ja, man kan altid bedst mærke selv, hvad der kan gøres lidt anderledes og bedre;-) og så vil jeg i øvrigt give Tanker fra Anker ret - at starte med egostrik på pind 3 1/2 er meget modigt, hihihi - kan godt forstå at du synes det gik lidt langsomt. Men summasummarum, den er rigtig FLOT :-* knus fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Min næste ego-projekt bliver nok lige en pind eller halvanden større. :) Men nu skal jeg lige ud at rejse eller på den anden side af mit købestop, før jeg får købt ind til det. :) Og tusind tak, Ingrid. :-*

   Slet
 9. Det er SÅ godt gået! Jeg synes den ser rigtig fin ud og skidt med at ærmerne virker lidt korte, så længe de bare er samme længde ;) Jeg er sikker på, at der kommer mange flere trøjer fra dine pinde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, heldigvis er ærmerne nogenlunde lige lange. Jeg skal prøve at vaske trøjen i dag og jeg er spændt på, hvad der så sker. :)

   Slet
 10. Jeg elsker, at den er lidt "vamset". Så passer den bare så godt til det efterår, som vi tilsyneladende er blevet foræret lige pludselig! Varm cacao, vamsede sweatre og krea i sofaen. Dejligt! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og så er vamset bare sådan et fantastisk hyggeligt ord! Jeg glæder mig faktisk også til at kunne bruge den. :)

   Slet
 11. Godt gået! Og hvis ærmerne er lidt korte giver det bare plads til at bruge lækre handsker eller håndledsvarmere, når vejret bliver koldere. 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Jeg skal da så meget have hæklet nogle bløde håndledsvarmere! :)

   Slet
 12. Så så man lige dig. I en fin trøje ja. Nu ved du, at du kan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig skønt at vide, at man godt kan hvis man bare tilsætter lidt tålmodighed. :)

   Slet
 13. Fin den blev :) Næste gang vil jeg anbefale at prøve at strikke en ovenfra og ned, det kan jeg bedst lide og det er nemt at få den sådan at den passer perfekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt sikkert! Det bliver med garanti den metode, jeg går til min næste raglan på! Det er også kun, fordi jeg er så grøn, at jeg ikke bare gjorde mig forsøget med denne opskrift. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...