mandag den 18. august 2014

Kom med til Strikke Bio!

Jeg har glædet mig sådan til at kunne dele det her med jer! Jeg er nemlig så heldig, at jeg i samarbejde med Nordisk Film Biografer kan præsentere: Strikke Bio!


Design: @leivurmoller

Konceptet er enkelt: 
Du køber en billet HER, pakker dit strikketøj, hækletøj eller hvad du ellers nørkler med i øjeblikket (symaskinen må du dog hellere lade blive hjemme) og så tager du ellers i biografen sammen med en masse andre film- og krea-glade mennesker. Lyset i salen bliver kun dæmpet en smule, så det stadig er til at se, hvad du har mellem hænderne. Fedt, ikke??

Filmen:
Filmen, vi skal se, er Sex Tape med Cameron Diaz og Jason Segel i hovedrollerne. 
www.nfbio.dk skriver de følgende om filmen:
Filmen 'Sex Tape' handler om Jay og Annie, der mødes som ganske unge og forelsker sig hovedkuls i hinanden. Ti år og to børn senere er deres ellers stormende sexliv stilnet noget af. For at sparke tingene i gang beslutter de sig for at indspille en video, hvor de afprøver samtlige stillinger fra bogen The Joy of Sex. 
Udfordringen resulterer i et tre timers maraton, men videoen er blevet delt digitalt med flere af deres venner, bekendte, chefer… ja, selv postbuddet har modtaget en version. Nu går jagten ind på at slette sexvideoen fra den uhåndgribelige, digitale sky, hvilket mildest talt er lettere sagt end gjort. 

Du kan finde traileren lige her.

Give aways til Strikke Bio:
For at give arrangementet lidt ekstra, er vi så heldige, at der er nogle vældigt flinke virksomheder, der har sponsoreret lidt lækkert, som vi trækker lod om lige inden forestillingen.

Folkene bag garn-webshoppen Rito har været så fantastiske at sponsorere et gavekort, som kan bruges i hele deres gode udvalg af lækkert garn og hobby-artikler. Kig endelig forbi Rito og se deres super gode tilbud.

Rosinante&Co har også en overraskelse til os i form af en ret så rar bogpakke, der emmer af garn, strik og lidenskab! Spændende, ikke?

Den lækre garnforretning Garn-iture, som ligger på Vesterbrogade i København har sørme også fundet et gavekort frem til os! Butikken og webshoppen har et stort og dejligt udvalg i både garn, stof med fantastiske print fra bl.a. Japan og U.S.A, tilbehør, snitmønstre, magasiner og alt muligt andet! 

Sisse Chytræus har ikke bare garnforretningen Nørkleriet i Vanløse, hun har også udgivet 3 strikkebøger! Og dem kan du være så heldig at vinde, hvis jeg trækker dit sædenummer op af lykkeposen lige før forestillingen! Som en lille bonus er der en ekstra-trækning af Sisse's nyeste bog; Strikketøj... til småtrolde.

Og for at det ikke skal være løgn, så har Creative Company også været så skønne at sponsorere en mulepose fyldt med lækkerier, som du kan bruge timer på at hygge med! Hvis du ikke kender hobbybutikken i forvejen, så tag et kig forbi webshoppen, som indeholder tusindvis af spændende varer.

Sidst - men absolut ikke mindst - har Søstrene Grene i Frederiksberg Centret sørget for hele 3 pakker til lodtrækningen. Jeg besøger ofte butikken og I kender jo alle det lækre og spændende udvalg, som Søstrene står for, så glæd jer!

Praktik:
Dato: 22. september
Tid: 16.30
Sted: Falkoner Biografen, Sylows Alle 15, 2000 Frederiksberg
Pris: 70 kr. (Normalpris: 85 kr.)
HUSK! Billetterne skal (ligesom til alle andre film) hentes en uge fra de er bestilt, hvis du ikke køber dem med det samme!

Skynd dig at købe din billet! Jeg glæder mig til at se dig!

39 kommentarer:

 1. Det er simpelthen for sejt!!! Har bestilt billetter!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Super dejligt, Lona! Husk at hente dem i tide, så vi ses! :D

   Slet
 2. Hvor er det fedt, jeg har bestilt billet :) Glæder mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt, Simone! Jeg glæder mig til at se dig!

   Slet
 3. Ej, hvor en fed ide - og havde jeg boet på Sjælland, ville jeg også have været kommet, men med en hverdag og at jeg ikke kan få tidligt fri fra job, så må jeg blive i "det mørke Jylland" denne gang.

  Hvor er du sej til at finde på, Astrid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, at du kan deltage i Aarhus, Anja! Men det er nok lidt tidligt at skulle helt fra Kolding. :)

   Slet
 4. Fantastisk ide Astrid! Jeg tjekker lige om jeg kan få fri fra ungerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fedt, at du kommer Jane! Jeg glæder mig til at se dig!

   Slet
 5. Fedt Astrid, skal lige have koordineret kalenderen, men håber at kunne komme:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lykkedes det at få koordineret og købt billet, Tina? Det håber jeg!

   Slet
 6. Ej, hvor sjovt et koncept. Jeg skal lige tjekke datoen, tror desværre der er lidt for meget i kalenderen....
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg krydser fingrer for, at det lykkes dig, at få det hele på plads, Karen! Det ville være så hyggeligt at møde dig!

   Slet
  2. Øv, altså. Fik nærstuderet kalenderen, og det er selvfølgelig den dag, vi alle er ude af huset til diverse fritidsaktiviteter, så det bliver ikke i denne ombæring, vi møder hinanden, men det må vi da finde ud af på anden beskub.
   Hilsen
   Karen

   Slet
  3. Ja! Det ville bare være så hyggeligt! Måske noget café-strik en dag?

   Slet
 7. Det grænser simpelthen så meget til det nørdede, så det bliver jeg nødt til at prøve. Vi ses den 22. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubi, Lena! Fedt! Nørderier er det bedste!

   Slet
 8. Øv øv øv at jeg bor i det mørke Jylland. Måske vi kan få lov at kopiere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber sådan, at du bor i nærheden af Aarhus, Ketty! Og at du kan deltage i arrangementet der: http://www.rocknrollhausfrau.dk/2014/08/strikke-bio-i-arhus.html

   Slet
 9. Hvor er det et skønt koncept... Bor dog i Jylland. Så non lidt lang vej for en bio tur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske er jeg så heldig, at du bor i nærheden af Århus, Joan? Så håber jeg, at du vil kigge forbi: http://www.rocknrollhausfrau.dk/2014/08/strikke-bio-i-arhus.html

   Slet
 10. Det er fantastisk, Astrid. Hvis der dog bare ikke var så forbandet langt (i den sammenhæng er Jylland jo "a hop, skip and a jump" fra kbh, hihihi). Håber det bliver en STOR succes :-*

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - ind til videre ser det helt fint ud! Og tak! :-*

   Slet
 11. Hvor er det da en skøn idé.

  SvarSlet
 12. Øj hvor er det bare den bedste ide i virkelig lang tid! Tjekkede endda kalenderen for at se, om jeg på en eller anden måde kunne lave en tur ud af det, men det ligger dumt, når jeg skal hele vejen fra Århus. Øv.
  Mon de kunne lokkes til at kopiere den idé i Århus. Synes faktisk de burde lave det på samme måde som babybio :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for, at arrangementet også har ramt Århus, Ina! :)

   Slet
 13. Ganske enkelt genialt!!

  SvarSlet
 14. Super sjov idé. Jeg kommer og tager en strikkeveninde under armen. Og tju hej det gik stærkt med billetterne. Vi fik række 2... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay! Husk endelig et give dig selv til kende! Jeg glæder mig sådan til at møde dig, Astrid.

   Slet
  2. Jeg tager sgu da et banner med ;oD og glæder mig også til at møde dig

   Slet
 15. Der er ikke så meget andet at sige end: Du er simpelthen for sej Astrid. Godt gået.
  Desværre kan jeg ikke komme, men håber på en gentagelse når Filippa er blevet lidt større.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Louise! Jeg håber også meget på en gentagelse! Og gerne flere steder! Og selvfølgelig skal du med, når den tid kommer. :)

   Slet
 16. Super idé!!! Jeg håber det bliver gentaget, for jeg kan ikke om mandagen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Så håber jeg, at gentagelsen ikke kommer til at blive på en mandag! :) Det er så skønt, at I er så mange, der gerne vil med.

   Slet
 17. Sjov ide!!
  Men kan se at det nu er udsolgt, så det må jo betegnes som en succe :-)
  Falkoner burde næsten få den over i en større sal.
  Så ville jeg også være kommet :-)
  Håber der bliver en næste gang

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tænker også, at de i hvert fald bliver nødt til at finde en større sal næste gang. :)
   Og jeg håber meget på en næste gang! :)

   Slet
 18. Fantastisk ide.... Håber I gentager når nu billetter sådan rives væk inden jeg får taget mig sammen til at bestille....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gik altså også voldsomt hurtigt!! :) Jeg hepper også bare rigtig meget på, at der kommer en omgang mere. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...