fredag den 8. august 2014

Bee-autiful!

I juli modtog jeg en smuk smuk gave i Tråd og Garn pennevennelegen fra Julie.


Julie er virkelig dygtig til at brodere og som du kan se på billedet herunder, er hendes bagside nærmest lige så flot som forsiden!


De smukke bier er broderiet på en "klud" til brødkurven og jeg glæder mig meget til at tage den i brug (selvom jeg næsten synes, at den er for fin til den slags!).


Udover "hovedattraktionen" indeholdte pakken fra Julie også disse skønne ting:


Øreringene er bare så søde. De er allerede taget i brug. Og så huskede Julie, at jeg er tosset med Harry Potter og medsendte en flyer om Harry Potter Festival i uge 42. Det lyder helt fantastisk - men jeg er ude at rejse, så jeg kan desværre ikke nå forbi! :/  De 2 Alt om Håndarbejde fra 80'erne og perlerne glæder jeg mig bare rigtig meget til at lege med. Der er nogle virkelig sjove og noget anderledes opskrifter i bladene.

Husk, at hvis du vil følge med i legen, kan du altid se mere under hashtagget #trådoggarn på Instagram.

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige ting du har modtaget! Det er et flot broderiarbejde! Jeg har en svaghed for gamle blade med stikke- og hækleopskrifter. Der er rig mulighed for at modernisere de gamle opskrifter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at pløje dem igennem igen og se, hvad jeg kan bruge. Jeg tror dog, at jeg springer den sweater i jersey og læder (!), som er i det ene! :)

   Slet
 2. Ej en lækker pakke. Sikke ferm hende Julie er med en broderinål

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun er rimelig skrap! Jeg er rigtig glad for den!

   Slet
 3. Fantastisk pakke! Og den Harry Potter festival lyder super...ærgerligt du ikke kan (og at jeg ikke kan;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Når du sådan for alvor kommer hjem - så må vi tager derhen sammen! Måske med dine børn som den gode undskyldning for, at de to voksne kvinder gerne vil med. :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...