torsdag den 24. juli 2014

Uventede gaver

For en uge siden var jeg til strikke-hygge med en flok virkelig dygtige og kreative kvinder. Anne lagde hus til og vi snakkede så meget og så længe, at jeg kom aaalt for sent i seng. Og så på en hverdag!!! Den skønne Ingrid var med den aften - hele vejen fra Nepal! Og hun havde simpelthen gaver med til os alle og jeg blev bare så glad og overrasket over min!


Ingrid hækler ikke (endnu), men havde tænkt på mig, da hun i Nepal fandt dette smukke garn, som nok også er nemmere at hækle end strikke i. Garnet er lavet af aflagte silkesarier, som er spundet og vundet i disse farverige bundter. Jeg har allerede et par ideer til, hvad jeg skal lave med garnet og jeg glæder mig rigtig meget til at prøve det af!


Men som om det ikke var nok, havde Ingrid også en skøn taske/mulepose med til mig, som igen er en slags genbrugsting. Den er nemlig syet af en t-shirt! Super smart. :) Og så for sprinkle lidt rock & roll støv henover det hele, var der også en Hello Kiss-Kitty dåse med i pakken. Er jeg bare totalt heldig eller hvad?? Og jeg er slet ikke færdig. For her forleden lå der en pakke fra Susanne i postkassen, der indeholder denne fine fine hæklede pose:


Det vilde er, at hun har sendt den, bare fordi hun havde lyst. Det er da i den grad overskud, der vil noget! Den er helt perfekt til et lille hækleprojekt, et igangværende broderi eller noget strømpestrikkeri.

Jeg er tosset med det skønne virtuelle krea-fællesskab, som blogland er og jeg er super taknemmelig over den gavmildhed, der også huserer i denne verden. Tusind tak både Ingrid og Susanne.

11 kommentarer:

 1. Det var en superhyggelig aften, og jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad du finder på med sari-garnet;-) knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er rigtig spændt på, om det lykkes! Det har jo en anelse temperament det garn! :)

   Slet
  2. Ja, jeg kan godt forestille mig, at det er rimelig besværligt at få til at makke ret;-) Godt at du har mere tålmodighed end mig (tænker jeg)....jeg havde nok kastet det ud af vinduet, inden der var gået en time:-D

   Slet
 2. Lækkert og fine ting! Synes garnet lyder spændende og glæder mig til at se hvordan det tager sig ud når det bliver hæklet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bare så glad for det hele. :) Garnet er meget ujævnt og en anelse stift, så jeg er også meget spændt på det. Men jeg har tænkt mig at holde det helt enkelt, da der er rigeligt med farve og struktur i garnet selv. :)

   Slet
 3. Nej, hvor ser det vildt fedt ude det garn, tror at det ville være så fint på et filted tørklæde ( jeg tænker for os der stadig ikke har brudt strikkekoden ;O)) og nok heller aldrig gør det.
  Som altrid glæder jeg mig til at se hvad du får for hånden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også et fedt garn og ja, det ville være superfint at bruge i broderi også! Jeg skal huske at gemme selv den mindste rest! Jeg har forsøgt mig med at hækle om nogle armbånd, men det gik ikke, så i morgen vil jeg forsøge mig med at knytte i det. :D

   Slet
  2. Søde Astrid, jeg kan nemt få fat i mere, hvis du får behov for mere;-) du siger bare til, og så kan jeg smide det i posten, når jeg er tilbage i Nepal 😘

   Slet
  3. Tusind tak, Ingrid! Det er virkelig sødt af dig.

   Slet
 4. Svar
  1. Ja! Jeg er vildt heldig! Og så midt i et købestop!!

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...