tirsdag den 15. juli 2014

Upcycling af lænke-armbånd

Upcycling er måske en gradbøjning af ordet. Men mine lænke-armbånd har tilbragt de sidste 10-15 år i et hengemt smykkeskrin. Det er i helt klart slut nu!Jeg har tidligere set et par andre versioner armbånd, hvor broderigarn enten var hæklet eller flettet på, men det var da jeg så Stine Hoelsgaards version, at jeg fik taget mig sammen til at prøve det af. Og det er jeg bare virkelig glad for, at jeg gjorde. Jeg synes, at armbåndene er blevet rigtig fine og meget moderne.

Der skal en ret lille hæklenål til. Jeg har har brugt str. 1,0 og str. 0,75. Det er egentlig noget fedteri at sidde med, indtil man lige kommer i gang. Både broderigarnet og armbåndet er jo en smule glatte, så der skal holdes godt fast. Men udover det var det hurtigt at lave.

8 kommentarer:

 1. Astrid de er simpelhen så fine, jeg er vild med konceptet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bare rigtig glad for dem! Og det er jo så simpelt! :)

   Slet
 2. Det ser så godt ud! og så er det jo en super måde, at få brugt sine armbånd på..

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Og jeg tænker, at alle armbånd vil se forskellige ud og man kunne vove sig ud i at lave flere rækker, så det hæklede bliver bredere. :)

   Slet
 3. Svar
  1. Tak! Jeg er også ganske tilfreds med resultatet. :)

   Slet
 4. WOW Astrid, hvor blev de bare fine :-)
  Må straks ind og rode mit smykkeskrin igennem for at se om jeg har nogle armbånd liggende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare med at komme i gang! Jeg har også sat familien i gang med at lede efter flere armbånd og kæder, som jeg kan hækle på. :)
   Og tusind tak for lån af hæklenålen. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...