torsdag den 3. juli 2014

The winner takes it all!

Jeg har været virkelig heldig! Jeg har nemlig vundet to give aways og begge kommer til at give mig glæder i rigtig lang tid!

I tirsdags udkom Nanna/How to do Fashion med sit nyeste snitmønster. En nederdel med det skønne navn No 2. Kerteminde som er designet i samarbejde med by.bak. Og tænk en gang... Jeg har vundet et snitmønster på Instagram! Efter min gode oplevelse med at sy nederdele i sidste uge, har jeg virkelig fået blod på tanden. Og der er så mange skønne variations-muligheder i modellen... Jeg er simpelthen vild med den... Hvis du skulle have lyst til at erhverve dig mønsteret selv, kan det købes lige her. Og som om det ikke er nok, kan du lige her vinde en brudekjole syet af Nanna!


En anden give away, jeg har vundet, er min første Clover hæklenål! Lækkert, ikke? Og den har jeg været så heldig at vinde af Katrine, som har denne skønne blog. Den er faktisk superlækker at hækle med, så jeg tror, at den skal på ønskesedlen i andre størrelser! (Damn you, købestop!)

4 kommentarer:

 1. Hvor har du været heldig:-) Glæder mig til at se nederdelen, når den er færdig og de mange hæklekreationer, som kommer til at flyve af din nye hæklenål:-) kh Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er totalt heldig! :) Men jeg venter efterhånden på en give away, der udlodder mere tid. Det er jo umuligt at finde tid til alt det, jeg gerne vil! :)

   Slet
 2. Wauw hvor er du bare heldig Astrid! Jeg glæder mit til at se dine kreationer med snitmønsteret

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at prøve det af! :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...