fredag den 11. juli 2014

Omvendt BlogLove


Jeg har tidligere af to omgange anbefalet blogs, som jeg synes fortjener lidt ekstra kærlighed og opmærksomhed i blogland. Og nu vil jeg gerne vende den om og spørge dig, da jeg gerne vil have ny inspiration. Giv mig din bedste anbefaling! Hvilke blogs må jeg bare ikke gå glip af?

8 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk aldrig fået bygget mig en særlig stor fast kreativ blogroll op. Og mange af dem jeg har, har du faktisk allerede på din "yndlings blogs"-liste.

  Hvis det skal være kreativt, kan http://laralil.blogspot.dk/ og http://www.styledesigncreate.com/ måske være noget.

  Hvis det skal være for det hyggelige og gode humør i hverdagen, er jeg ret glad for http://www.stinestregen.dk/ og http://marensblog.dk/blog/.

  Måske du kender dem. Men det er i hvert fald alle fire nogen der er hyggelige at følge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine anbefalinger Ina. :) Jeg følger allerede Laralil, men jeg kendte ikke nogle af de andre. De ser virkelig spændende ud. Så jeg skal helt sikkert udforske dem lidt mere. Jeg følger normalt kun krea-blogs, men hvor er det skønt med lidt fis og ballade også! :)

   Slet
 2. Da jeg lige læste omvendt bloglove,troede jeg lige et splitsekund at du ville "svine" de blogs du ikke synes om - hvilket jeg synes var lige offensivt nok ;P Af blogs er jeg glad for grovybaby and mama og sew blue dresses.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - jeg har slet ikke tænkt, at det kunne misforstås! :) Dét ville i den grad havde været en anelse offensivt og upassende. :D
   Mange tak for dine anbefalinger - jeg skal helst sikkert udforske lidt mere. Jeg følger ikke så mange, der syr, så det er fedt med nogle, der syr voksentøj. :)

   Slet
 3. Jeg elsker Live fra Lolland - hendes streg og super selvironiske humor har bragt mig til tårer af grin flere gange. Hun har forøvrigt lige fået en fast stribe i Femina - også værd at tjekke. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, fedt! Det er altså skønt med de her streg-blogs. Det er en helt ny verden for mig. :)

   Slet
 4. Jeg er meget glad for Smilerynker - smilerynker.blogspot.com, som har sit helt eget univers. Derudover skriver Rappedikke helt fantastisk og altid velovervejet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Tak for tippet, Dorte! Jeg kender faktisk ingen af de to! :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...