lørdag den 26. juli 2014

Harry Potter klude

I næste uge har Harry Potter fødselsdag. Det betyder, at nogle af os, der både er Potterheads og kreakulrede får nogle lidt skøre idéer. Prøv fx at se hos bloggeren Rae, som er gået helt bananas med et kæmpe Harry Potter tema fyldt med masser af give aways og DIYs. Hun er generelt et rigtig sjovt bekendtskab, så kig forbi!

For at fejre fødselaren har jeg lavet nogle vaske/karklude med Harry Potter tema! :) Og det er selvfølgelig strikket i Griffindorfarver....


10 kommentarer:

 1. De er altså blevet nogle fine klude - og passende farver!
  Jeg var lige et smut inde på den blog, som du linker til - hold da op, hun har gang i HP :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun er helt tosset. Jeg kan godt lide, at hun er så all-in og fjollet. Jeg kan slet ikke følge med i hendes HP-entusiasme. :)

   Slet
 2. Hvor er de sjove :-) Min søn er lige fyldt 7 og vi er nu også ramt af HP feberen - det er et spændende univers :-) Jeg må også kigge ovre hos Rae :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er mange små og store projekter hos Rae, som han sikker ville elske. Hun linker til mange fine stencils, så I kan lave t-shirts. Det ville sikkert falde i god jord! :)

   Slet
 3. De er vel nok fine og gennemførte! Og selvfølgelig i Griffendor-farver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anita. Jeg kunne jo ikke vælge andre farver... selvom jeg selv tilhører Hufflepuff. :)

   Slet
 4. Hvor er du bare genial søde Astrid - alle dine projekter ta´r kegler og her er endnu et projekt, som minder min om, at jeg skal have taget mig sammen til at få gjort noget mere ved den kundskab eller mangel på samme:-) Fantastisk gave, som nok skal vække endeløs begejstring:-) Håber du nyder det vidunderlige vejr og sommeren:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette. Sikke en sød kommentar! <3 Jeg nyder at lave alle de her ting, så jeg kan slet ikke stoppe igen. Du må simpelthen i gang med strikkepindene - jeg ved, at du vil kunne sammensætte de mest fantastiske ting!
   Rigtig god sommer til dig.

   Slet
 5. Wow, hvor en god ide. Nu har jeg helt dårlig samvittighed over ikke at have lavet gaver til HP;-) forresten, hvem læser dine HP lydbøger op? overvejer at tage dem endnu en gang, denne gang på lydbog (mens jeg venter på, at pigerne bliver store nok til, at vi kan læse dem igen og igen;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må godt være med på min gave til HP. :)
   Det er Stephen Fry, der læser HP op på engelsk - hvilket jeg synes klart er at foretrække. Han gør det virkelig godt og har vundet priser for indspilninger. Så go for it! Det er fantastisk! :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...