søndag den 13. juli 2014

Don't let the muggles get you down

Hvis du ikke allerede har opdaget det, så er jeg ret så vild med Harry Potter. - Især med bøgerne, som jeg hører igen og igen på lydbog, læst op af Stephen Fry. Jeg ved ikke, hvor mange gang jeg har hørt dem, men det er sikkert mere end 10. Derfor er jeg også nørdet med Harry Potter fan lir. Jeg har mange projekter i tankerne og har tidligere strikket Harry Potter vanter, som bliver det helt store hit til vinter.

Og jeg måtte naturligvis have et broderet cover til min telefon med Harry Potter også!


Den lille Harry Potter figur og tryllestaven er lavet af Cloudsfactory, som har et helt fantastisk udvalg af mønstre baseret på filmkarakterer, tegneseriefigurer, citater og en hel masse andre skønne ting. Jeg købte det største Harry Potter mønster, som jeg kunne få fingrene i. Du kan se det HER.

Det er desværre lidt svært at se, hvad der står på coveret, så en anden gang skal jeg ikke bruge den font. :)

Hvis du selv skulle få lyst til at kaste dig ud i at brodere til din telefon, så kan du finde selve coveret hos Panduro til 50 kr eller i en bedre (men også dyrere) kvalitet hos koreanske Connect Design.

14 kommentarer:

 1. Den er fantastisk og det virker da så fint med farveskiftet, selvom det ikke helt var meningen. Jeg har en Norsk kollega der hedder Mugglerød til efternavn og jeg tænker på dig og Harry Potter hver gang jeg får en mail fra hende... :-) Det er hvad du har sat gang i med din Harry Potter begejstring :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor har hun bare et fedt efternavn! Selvom hun måske selv er en anelse træt af referencen. :) Jeg er også rigtig glad for farveskiftet. Det minder lidt om bøgernes cover, hvilket jo slet ikke gør noget. :)

   Slet
 2. Jeg elsker også Harry Potter, og jeg ELSKER det her cover. Og jo mere jeg ser på farveskiftet, jo mere tosset bliver jeg med det:-) Det må så komme på den liste af ting jeg skal brodere, når jeg engang lærer at brodere;-) Der findes en tilsvarende liste for hækling, siger jeg bare. Der er alt for meget lækkert og alt for lidt tid! kh. Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Ingrid. :) Det er simpelthen så let at brodere, så du må bare prøve det! Men jeg kender alt for godt det med alle de lister over alle de ting, der skal prøves af - både inden for retninger, som man allerede kan og alle dem, der endnu ligger uudforsket. :)
   Knus A

   Slet
 3. Det er virkelig blevet flot. Selvom det ikke var meningen, så giver farveskiftet en rigtig god effekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Sine. Jeg er også rigtig glad for det! Jeg overvejer dog at se, om jeg ikke kan fremhæve skriften en smule, så jeg ikke skal skimte så meget med øjnene for at kunne læse det. :)

   Slet
 4. Virkelig fint, jeg har en niece som ville elske det cover - en fin sommerferie syssel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette! Din niece ville sikkert også let selv lave et. Det kræver mest af alt bare lidt tålmodighed. :)

   Slet
 5. Hvor er det bare fedt Astrid. Øv med skriften, men når man ved hvad det skal stå, synes jeg godt man kan se det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk siden fremhævet den del af skriften, der er svær at læse, så det fungerer ret godt nu. :) Jeg er så super glad for coveret. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...