søndag den 1. juni 2014

Rasle- og ringleæg

Det er altid rart med flere gode grunde til at spise chokolade og de her hækle rasle- og ringleæg, er i den grad en god grund! Opskriften på de små æg er fra Garnkusserne, som er storproducerende, når det kommer til lækre hækleopskrifter! Det store æg er min egen opskrift, som følger snarest her på bloggen.


Jeg har valgt at hælde forskellige ting i æggene. Nogle af de små er fyldt med ris, mens andre er med små bjælder og det store er fyldt med kikærter. Det har jeg gjort, fordi jeg synes, at de skal have forskellige lyde og klange, så de er sjove og forskellige at ryste og trille (og kaste?) for de små.


5 kommentarer:

 1. De er godt nok fine og farverige. De kan jo bruges til rigtig meget forskellige.

  Jeg sidder lige og tænker, om det kunne være noget for den lille pelsede herhjemme med sådan et æg som legetøj. Jeg tænker videre...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det er da en god idé. Jeg ved ikke, om hunde kan lide rasle og ringle lyde? Men hvorfor ikke? :)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak, Katrine. Jeg glæder mig til at møde dig om 3 ugers tid!

   Slet
  2. I lige måde Astrid, og mange tak for tag på IG!

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...