torsdag den 19. juni 2014

Jeg lover højt og helligt!

Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke har de stor hæmninger, når det gælder krea-shopping. Jeg har materiale liggende til 100-vis af projekter og jeg køber bare mere og mere. Faktisk har jeg så meget liggende, at jeg slet ikke har overblik over, hvad jeg har! Det er helt åndsvagt og nu skal det altså være slut!


Derfor holder jeg nu en shoppe-pause. Jeg vil ikke købe nye krea-ting før min næste tur til Canada i oktober. Så cirka 4 måneder frem er det altså helt forbudt at købe ind til nye projekter!! Der er dog følgende undtagelser:
- sytråd (Jeg har meget stof liggende, men ikke sytråd der passer til)
- erstatningskøb (hvis en strikkepind knækker eller et andet nødvendigt værktøj går i stykker)
- materialer til projekter, som jeg laver for andre (hvor de betaler materialerne)
- materialer til rya-kursus med Tine Wessel
- gaver (der skal kunne byttes) til andre kreatricer

Det bliver naturligvis en udfordring. - Især i forhold til Tråd & Garn pennevennelegen, men jeg burde altså kunne finde materialer i mit store lager, der går ind under det tema! :)

18 kommentarer:

 1. Det lyder meget fornuftigt Astrid.
  Jeg hopper gerne med på købestoppet af kreamaterialer. :-D Har vidst også rigeligt det næste lange stykke tid. Dog er der lige noget stof som jeg skal have købt et par meter af, der var udsolgt af det i stof&stil. Mangler virkelig et par sommerbukser mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt at høre, at du hopper med! Så behøver jeg ikke være helt ensom i projektet! :)

   Slet
 2. Uhh... I det mindste har du kun fire måneder...

  Min mand spurgte mig i går om jeg kan gøre det i et år (gisp) - Han satte en robotstøvsuger som præmien (lidt fesen præmie hvis du spørger mig)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg overvejer lidt, om det egentlig skal være resten af året (med undtagelse af den uge, hvor jeg er i Montreal...) Men altså - det er jo lidt farligt op til jul.
   Jeg synes også, at din mand kunne sætte en bedre præmie i sigte... En overlocker eller noget i den størrelsesorden ville da være meget mere motiverende! :)

   Slet
 3. Jeg hepper på dig - jeg er ret sikker på, at du klarer udfordringen.
  Jeg har selv i perioder sådan en udfordring - min svaghed er garn - og faktisk gør det, at man kommer til at tænke på en anden måde, når man skal lave noget specielt.
  Sidst jeg talte om, havde jeg over 20 kg. garn liggende.... og jeg har ikke plads til ret meget mere i mine garnkasser - eller i skabet, hvor der også ligger en del.... ;-)

  Jeg har i forhold til Tråd & Garn en aftale med mig selv om ikke at købe noget til det, men men men... jeg har ikke kunnet holde det helt ;-) Jeg har måttet købe noget sort og hvidt bomuldsgarn.

  SvarSlet
  Svar
  1. 20 kg? Hold da helt magle, Anja! Men ja... jeg kunne nok ende der også, hvis jeg havde pladsen! Det er simpelthen så svært at lade være med at købe, men det skal altså lykkes. Det skal det bare. :)

   Slet
 4. Uha, hvor jeg kender det. Jeg har ikke helt overblik over alt mit garn, men det er blevet bedre, efter jeg fik ryddet op i det og sorteret efter fibre.

  Som Anja skriver skal man tænke anderledes, når man vil i gang med noget. For mit vedkommende skal jeg tage udgangspunkt i garnet og se, om jeg kan finde en opskrift, hvor garnet kan bruges til, i stedet for at finde en model, og så købe garnet, hvilket det faktisk ofte ender med.

  Jeg hepper også på dig! You can do it!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg må i gang med strikke- og hækleprøverne, så garnet kan blive brugt. Og så har jeg bare også alt muligt andet, der ligger og venter. Det er spændende at se, om mit produktionsniveau falder eller stiger i perioden! :)

   Slet
 5. Åh ja, det kender jeg. Ligesom Anja er mit problem garn. Det er en total afhængighed:-/ Men nu er der faktisk vildt lavvande i mit lager, fordi jeg ikke har nogle garnbutikker (Som jeg kender til) herude. Så ligger der til gengæld omkring 200 nøgler hjemme hos min søster i DK....dem må jeg have fragtet herud på en eller anden måde...hun kommer på søndag, men havde ikke plads til særlig mange, påstod hun...hmpfff;-) Hold ud, hold ud til oktober....tiden går hurtigt:-) kh. I

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha 200 nøgler - det er altså også en slat! Men jeg kan godt fortå, at det slet ikke føles som nok, når du kan strikke så hurtigt og så meget! :) Jeg håber, at du bliver positivt overrasket over, hvor meget din søster får slæbt med til dig. :)

   Slet
 6. Sejt Astrid! Jeg kender det godt. Har det på præcis samme måde. Kom endda til at købe et kilo garn i dag. Og jeg mangler IKKE garn ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej og alligevel mangler man jo garn, hvis det ikke er købt ind til særlige projekter. For så mangler man jo liiige! :) Jeg skal simpelthen have taget mig sammen. Og så skal jeg lave nogle af alle de fine ting, som jeg jo allerede har købt ind til. :)

   Slet
 7. Er også sikker på, at du nok skal klare det. Det er jo at betragte som en slags kreativt benspænd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sgu en god formulering; kreativt benspænd. Den vil jeg bruge! :)

   Slet
 8. Sikke et modigt projekt at sætte dig selv på. Jeg kunne i hvert fald ikke overholde det, haha! Men så bliver der måske ryddet lidt ud så der er plads til at finde en masse spændende i Firenze :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber på, at der sker et vist indhug i garn, stof og dimserier! Men nu må vi se, hvor længe gejsten holder. Jeg overvejer meget seriøst, om det skal udvides endnu længere tid. For det er altså fjollet at have SÅ meget liggende. :) Men det bliver ikke lige frem let!

   Slet
 9. Uha hvor jeg kender det ;) og nogle gange kan det være godt og sjovt, at se hvad man kan få ud af det man har i forvejen. Jeg har haft en aftale med mig selv om i år, at jeg ville begrænse mit garnindkøb. Og der er indtil nu, ikke smuttet så meget ned i kurven i år, som der plejer ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også tendens til at købe noget lækkert garn (eller bare det, der er på tilbud), selvom jeg ikke ved præcist, hvad et skal bruges til... og så ligger de der 2-3 nøgler jo bare og kigger på en. Jeg må finde en masse små projekter til lækkert garn, så jeg kan få ryddet ud! Og sejt, at det er lykkes for dig at begrænse indkøbene. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...