tirsdag den 24. juni 2014

Hæklet pung

Jeg har aldrig hæklet i Zpagetti eller andet i den boldgade, men da jeg sidst holdt kreativt selskab, var jeg så heldig at få et nøgle Thick and Quick af Fie. Jeg blevet MEGET positivt overrasket, da jeg kom i gang med at arbejde med det (og har siden hen købt mig fattig i Zpagetti). Det første jeg har lavet er denne pung/clutch.


Grundopskriften er fra Yarnfreak, men jeg ikke havde noget garn magen til i en anden farve og den er altså flottest med en farvet kant. Derfor valgte jeg at bruge helt almindeligt bomuldsgarn lagt dobbelt til kanten og jeg synes, at det fungerer rigtig godt.


Jeg har sat for i pungen og en lynlås. Jeg kan godt lide de mange farver, men næste gang tror jeg, at jeg skal lave en mere stilet clutch i færre farver. Måske i sort og mørkerød... Når jeg får tid. :)

20 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin. Jeg kan godt lide at du har mixet garntyperne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, at det har givet et godt resultat og det er bestemt ikke sidste gange, jeg gøre det. :)

   Slet
 2. Jeg synes netop det er fedt, at du har så mange farver med. De fungerer godt sammen. Som Lena kan jeg også godt lide, at du har brugt forskellige garntyper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt. Jeg er altid nervøs for resultatet, når jeg blander mange farver. Jeg synes, at det er lidt "hit or miss". :)

   Slet
 3. Hvor er den blevet flot! Den er smukt gennemført og elsker det pink for. Dejlig overraskelse, når man åbner clutchen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne-Mette. Jeg glæder mig allerede til at lave en til.

   Slet
 4. 'købt dig fattig i zpaghetti'?? Købestop?

  Den er i øvrigt virkelig fin; har noget zpaghetti liggende, det kunne være, jeg skulle kaste mig over det. Når jeg får tid. Suk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit zpagetti-eventyr har været en ret stor faktor i mit købestop... Det var efter den shop-amok-dag, at jeg tog den endelige beslutning. :D

   Slet
 5. Den er godt nok fin. Jeg synes zpagghetti er et sjovt materiale, men det er så hårdt for fingrene at arbejde i. En dag drømmer jeg dog om at lave en kæmpe-doily som gulvtæppe

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja. Jeg går også med planer om at hækle en bademåtte. Men det ér hård for fingrene, så det bliver nok et til-og-fra projekt over en længere periode. :)

   Slet
 6. Åh, jeg er forelsket i den pung.....den er lige efter mit farveglade hjerte;-) Har hørt meget om zpaghetti, men har ikke prøvet at arbejde med det før. Glæder mig til at se hvad mere du finder på med det:-) kh ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Ingrid. Det overraskede mig, at der er stræk i det meste zpagetti. Det er der ikke i Quick & Thick, som jeg har brugt her. Men jeg glæder mig også til at komme i gang med det. :)

   Slet
 7. Hvor er den skøn! Hvor stor er den ca? Kan den gå ud for en lille taske, eller er det mere en pung?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er cirka 17 x 13 cm... Så den kan vel godt bruges som en lille taske, hvis der ikke skal så meget med. :)

   Slet
 8. Den er blevet rigtig fin - og jeg elsker dit farvevalg - skøn og sommerlig!

  Jeg har seks ruller Zpagetti stående... dog købt hen ad vejen, da jeg har ledt efter farver, der passer til en rulle neongul :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh... det lyder spændende, hvad du funder på med alle dine ruller Zpagetti!! :)

   Slet
 9. Den er blevet vildt lækker. Den er så flot farvekombinationen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er også bare rigtig glad for den! :)

   Slet
 10. Hej :) Fin pung, du der har kreeret ... Er ny udi zpagetti/thick & quick, men vil kaste mig over project gulvtæppe, og har tjekket diverse garn-sites ... men kan ikke finde de rigtige farver (vil gerne kombinere brun/lysebrun/neongrøn ... kan du anbefale en forhandler? På forhånd tak :) Dorit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorit. Jeg har faktisk bare købt mit Zpaghetti-garn i Panduro... så jeg kan ikke lige komme på en rigtig god idé til, hvor lige de farver kan købes. :) Kh Astrid

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...