torsdag den 5. juni 2014

En fælles invasion

Jeg har tidligere talt om husflidsforeningerne rundt omkring i landet og nu har jeg altså bestemt mig for, at jeg nu vil melde mig ind i Hovedstadens Husflidsforening. Vil du være med?


Da jeg skrev om det sidst, foreslog Mette S., at en større gruppe kunne melde sig ind samtidig og derfor vil jeg nu opfordre dig derude til også at melde dig ind!

Og hvad får man så i sådan en forening?
- 6 medlemsaftener om året
- adgang til interessegrupper
- en hel masse inspiration og viden
- og sikkert en masse andet, som jeg ikke ved en disse om!

Jeg håber, at vi ses til næste medlemsaften. :)

19 kommentarer:

 1. Det må jeg have misset i første omgang. Det er virkelig morsomt og totalt ukendt for mig! Tænk at det findes....og tænk at det billede (trods alt) kun er fra 1987 (og den kommentar afslører jo totalt, hvor gammel jeg er ved at være...hihihi). Jeg glæder mig til at høre erfaringerne med deres arrangementer, og så er jeg bestemt åben for at melde mig ind i Hovedstadens Husflidsforening, når jeg vender tilbage til DK engang - det er om ikke andet en vildt god "conversation starter", da jeg tør vædde på at 90% af Københavns borgere ikke aner, hvad det er:-) kh Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej og det er vist også noget, der har ry for at være "noget for gamle damer". Men når jeg læser deres program og om deres aktiviteter, så virker det altså bare vildt spændende! Så jeg glæder mig til at prøve det sammen med de andre. :)
   Og jeg glæder mig efterhånden ret meget, til du kommer hjem!

   Slet
  2. Det ser megaspændende ud, deres program. Glæder mig til at følge med i det via dig:-) Og ja, jeg glæder mig også til at komme hjem til krea-hygge i lille Danmark:-*

   Slet
 2. Så har jeg sendt mail omkring optagelse 😄

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så sejt! Jeg har også sendt en mail til den rigtige modtager nu. :D

   Slet
 3. Nåh ja det gjorde jeg jo også ;-) jamen så vil jeg da også melde mig ind...

  SvarSlet
 4. Jeg tror min mor har haft sådan et blad liggende derhjemme. Jeg kan ihvertfald huske at jeg har set det før. Det virker så hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, at jeg hører om flere mødre, der har været medlem. :) Jeg tænker, at der er masser af spændende ting at opdage i foreningerne. :)

   Slet
 5. Det lyder nu spændende, det må undersøges nærmere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, at du ender med at ville være med! :)

   Slet
 6. Det lyder faktisk ret spændende! Det kunne være, man skulle se, om der er en her i området. Jeg mener, der er en i det område, hvor min arbejdsplads ligger. Ordet Husflidsforening er mig nemlig ikke ubekendt.

  Jeg glæder mig til at høre om dine oplevelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa! Jeg skal nok dele ud - og hvis du ender med at melde dig ind i en, vil jeg meget gerne høre, hvad du synes. :)

   Slet
 7. Der findes vist også en i mit nærområde her i Jylland.

  Det er da spændende, hvad du kommer til at opleve i foreningen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på, at de er over hele landet. Det er bare med at se, hvad de har at byde på! :)
   Jeg er også rigtig spændt på, hvordan det bliver.

   Slet
 8. God ide at gå med i Husflidsforeninger. Der er foreninger over hele landet. Desværre er selve den overordnede Dansk Husflid blevet lukket, men det betyder ikke noget for de lokale foreninger, der fortsætter deres aktiviteter. I Egense Husflid, Svendborg, hvor jeg er skoleleder, er der medlemsaftener hver tirsdag, hvor man mødes og filter, syr og strikker. Desuden er der kurser, workshops og medlemsarrangementer i vinterens løb. Det er ikke kun for aldrende bedstemødre. Yngre er også velkomne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder altså bare, som en hel fantastisk forening, du er med i Laila. Jeg håber, at den, jeg nu er medlem af, er bare halvt så god!

   Slet
 9. Sejt Astrid!! Jeg håber det bliver godt, og jeg glæder mig til at høre mere om det, når I har været af sted.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på, at det i det mindste bliver rigtig hyggeligt! :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...