lørdag den 3. maj 2014

Tråd & Garn er startet!

Det har været virkelig sjovt at komme i gang med pennevennelegen Tråd & Garn! Jeg har allerede sendt pakker ud og jeg var så dum, at jeg ikke fik taget billeder af alle de ting, jeg har lavet, inden jeg tog på posthuset. Tsk tsk. Totalt begynder fejl!

Men jeg fik da taget et billede af denne krave, som jeg har hæklet til Nanna, som står bag bloggen How to do fashion! Nanna er designer og utroligt talentfuld og derfor var det med lidt præstationsangst, at jeg sendte hende kraven.
Jeg har hæklet kraven i en hør/bomuld blanding og har taget udgangspunkt i en opskrift, som jeg har fundet hos Aalerusen. Jeg har brugt et noget tyndere garn og måtte derfor lave lidt tilretninger.
Nanna har lige lanceret det smukkeste kjolemønster i sin webshop og hvis du bestiller det senest den 4. maj og skriver koden howtodofashion, kan du spare hele 20 %!

Den anden jeg skulle sende til her i maj er Nicole, som ikke har en blog, men som kan findes på Instagram under @nicolles2205. Jeg har desværre ikke fået taget billeder af Nicoles pakke... Men til hende har jeg lavet et kit til et broderet landkort. Hun er nemlig oprindeligt fra Østrig OG har lyst til at begynde at brodere.... Så hvad var mere oplagt end at klargøre et kort over Østrig fra et 50 år gammelt atlas og sende nål og tråd med? :) Jeg håber, at Nicole bliver glad for kittet og får sig mange hyggelige timer.

Inden vi startede rigtig op, lavede jeg også et lille bytte med Carina (Den lilla elefant), som jeg har startet legen sammen med. Hun har snittet mig et fineste stempel, som er helt i tråd med temaet og som tak, har jeg lavet et QR-kode broderi til hende. :)


Hvis du gerne vil følge med i pennevennelegen, kan du altid søge på #trådoggarn på Instagram.

8 kommentarer:

 1. Jeg så godt kraven hos How To Do Fashion på Instagram og kunne se, at du var kvinden bag. Den er så fin, og jeg tror, at du har ramt rigtigt med den!

  Mon ikke, at Nicole viser et billede af din pakke på Instragram?

  Også god weekend til dig - og tak for din deltagelse i min give-away.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også sådan, at hun vil bruge kraven. Ellers har hun en smuk lille datter, som måske vil kunne lide den. :)

   Slet
 2. Det er en rigtig hyggelig ide. Fine ting du har lavet, ser det ud til/ lyder det som om. Glæder mig til at se hvad du får.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja - det er jo altid spændende. Men sagt i mellem os - så er det faktisk allermest spændende, hvad mine modtagere synes om de ting, jeg har lavet til dem. :)

   Slet
 3. Hvor lyder det bare godt, Astrid! Ja, jeg synes ikke lige min tid var til det nu, at være med i jeres leg, men jeg glæder mig til at følge med og se hvad der bliver sendt til de forskellige.
  God lørdag
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, at det er rigtig sjovt at følge med i, hvad alle får lavet. :)
   Og måske får du lyst til at være med en anden gang? :)

   Slet
 4. Endnu en gang, det er en super skøn krave! Jeg synes det er en vild god idé med det landkort. Jeg så det du havde lavet på et gammelt danmarkskort, det så så fedt ud! Min QR-kode har også allerede fået en plads i krea-værelset ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også selv meget glad for de landkort. Jeg skal have lavet nogle flere til mig selv. Men som du ved, så er der jo så meget. :) Jeg er glad for, at dit broderi har fået en plads. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...