tirsdag den 20. maj 2014

Strikkede lysestager med kobbereffekt

Jeg er ikke helt færdig med strikkede lysestager. Jeg har pakket min adventskrans væk, men jeg vil gerne have et par stager stående, der ikke er koblet sammen. Det er jo så moderne med kobber og da jeg havde noget effektgarn liggende, skulle jeg jo lige se, hvordan det kom til at se ud på en af mine strikkede stager...

Jeg kan ikke helt beslutte mig for, om jeg er vild med dem, eller om jeg bare synes, at de er okay. Garnet har jo ikke helt den samme effekt som rigtig kobber, men jeg kan godt lide de uldne kugler sammen med min samling af forskellige hvide lysestager.
Hvis du selv har lyst til at prøve at strikke min lysestage, så finder du opskriften lige her.

18 kommentarer:

 1. Jeg synes de er rigtig fine :)

  SvarSlet
 2. Jeg synes de er meget charmerende

  SvarSlet
 3. Jeg synes simpelthen de er SÅ fede, Astrid!! Var vild med kransen, men kan også rigtigt godt li at de her står alene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Katrine. :) Jeg håber, at du får lavet din egen version en dag og at jeg får lov til at se den. :)

   Slet
 4. Jeg hopper fra det ene ben til det andet, kan kan ikke li dem, kan ikke helt finde ud af det.
  Ved dog helt sikkert at jeg SKAL have min søster til at strikke en adventskrans til mig i år, for jeg er vild min dine julekugler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det stadig lidt som dig. Jeg er ikke helt oppe at ringe... måske er det farvesammensætningen? Måske er metallic garn bare ikke mig, når det kommer til stykket. Men det er sjovt at prøve af. :)

   Slet
 5. Jeg synes, at de er vildt seje! De kommer helt klart på min strikke-liste:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Jeg glæder mig rigtig meget til at se din version. :)

   Slet
 6. De passer godt sammen med almindelige lysestager, synes jeg. Jeg kan godt lide, at man blander forskellige materialer - her strik og porcelæn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan også bedst lide dem sammen med de andre stager... Alene er jeg ikke helt oppe at køre over dem... :) Men måske vokser de på mig - og ellers kan jeg jo altid give dem væk! :)

   Slet
 7. Synes de er så fine... Og drømmer om dem i kobber og en sart pudder...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror altså også, at jeg ville foretrække dem i en anden farvesammenssætning. Der var også en anden der foreslog sart rosa på IG... Måske fungerer det bedre? Men jeg havde ikke noget andet end hvidt. :)

   Slet
 8. De er vildt fine Astrid!
  Har du mulighed for at gøre dine billeder lidt større i dine indlæg?, synes nogle gange det er lidt svært at se dine flotte ting du producerer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Sine. Åh, jeg ville også så gerne have større billeder... Men det kræver vist et kamera eller en ny telefon... Jeg synes, det er så svært at få dem skarpe med min gamle iPhone... :( Men jeg vil forsøge mig frem. :) (Eller bruge det som undskyldning til at købe en ny telefon. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...