søndag den 11. maj 2014

Okay... Måske gik jeg lidt amok...

Jeg var så heldig at få bogen Strikkelyst (Lilly Secilie Brandal og Bente Myhrer) af min far i fødselsdagsgave... og så fik jeg en sjat penge til at købe flere kreabøger, for han synes ikke lige, at han kunne finde dem, jeg ønskede mig... så jeg købte lige 5 styk i ét hug!


Egentlig er det lidt fjollet at købe så mange bøger på én gang. Jeg ved jo godt, at jeg ikke nyder nye bøger på helt samme måde, når de sådan kommer i bunker. Men jeg kunne ikke dy mig, da jeg fandt et godt tilbud. Jeg har gået og luret på dem alle længe og de har alle noget ganske forskelligt.

Så god søndag derude. Jeg er at finde i sofaen med alle mine bøger, en kop kaffe og kreativt overload.

16 kommentarer:

 1. Det er da total i orden, at du lige købte en god stak :-)
  Rigtig god fornøjelse med sofahyggen og god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også superhyggeligt! Og jeg vil nyde at tage dem frem igen en anden dag - en for en. :)

   Slet
 2. Iiih, nogle lækre bøger! Der er til nogle timers studeren og hygge.

  Rigtig god søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nemlig rigtig mange timers hygge - flere end jeg kunne nå i går! :)

   Slet
 3. Hæklebøger er så hyggelige - komisk nok, jeg synes det, for kan ikke selv hækle. Men elsker at kigge min mors igennem, og komme med ideer til farver og kanter. Arne og Carlos er så hyggelige.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig mega-hyggeligt at kigge i kreabøger - også selvom man måske ikke kan lave at det, der er i dem. Jeg elsker selv at kigge på smukke strikkebøger, selvom mine evner ikke nødvendigvis rækker til kreationerne. :)

   Slet
 4. Det lyder som den helt rette litteratur på en søndag! Jeg har kaffe i koppen - men litteraturen i stakken udgøres af den hob af manualer, der fulgte med vores nye opvaskemaskine... knapt så inspirerende på en søndag! Tror faktisk jeg arkiverer samlingen med det samme. 5 knapper - hvor svært kan det være...

  - Line
  www.alleelskeragnes.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, helt ærligt. Hvor svært kan det være? :D Men husk at gemme en manual, når den begynder at komme med mystiske fejlmeldingskoder, så du kan tyde, hvad problemet er. :)

   Slet
 5. Jeg ELSKER krea-bøger, så en stak er fantastisk (selvom du nok har ret i, at man nyder dem mere, når de kommer enkeltvis;-)). Da vi var i Singapore i efteråret, var min mand og jeg (uden børn!) i en stor fantastisk boghandel, der hedder Kinokunya. Jeg forsvandt, og Jan fandt mig langt om længe nede under en kæmpe stak strikkebøger;-) jeg købte dog ikke så meget...men det gør jeg næste gang, nu da jeg har brudt koden til at strikke på engelsk;-) kh Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det kender jeg godt. Jeg forsøger at gøre det på biblioteket i stedet - det med at bladre stakke igennem. Hvis jeg gør det i en boghandel, går det helt galt. :) Og selvfølgelig skal du da købe stort ind, hvis du finder særlige spændende bøger i Østen!
   Knus A

   Slet
 6. Dejligt med en stak kreabøger :) og jeg ville nyde dem hver og en efterhånden, som der bliver bladret og kikket i de forskellige bøger. Elsker selv at have mange bøger og det er nu dejligt med sit helt eget bibliotek, hvor bøgerne kan tages frem når tiden og lysten er der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vist efterhånden også ved at udbygge mit eget bibliotek! Jeg kan jo slet ikke lade være. :)

   Slet
 7. Sikke en skøn stak bøger! Jeg elsker at blive inspireret, men jeg synes også bare der er for lidt tid til alle de fantastiske muligheder der findes!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan faktisk også blive helt stresset over alle mulighederne og al inspirationen ind i mellem. Jeg skal helst ikke have flere ting på min "hvis-og-når-jeg-får-tid-vil-jeg-åh-så-gerne-prøve-det-her"-liste. :)

   Slet
 8. Sjovt, jeg har det på samme måde med sådan nogle bøger. Men et godt tilbud er jo heller ikke at kimse af. Den der 'Hæklerummet' tror jeg også lige jeg skal se lidt på. Ser hyggelig ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den bestemt også! Der er desværre ikke tusindvis af robotter i dem - men jeg kan godt lide figurerne, fordi de ikke er så pussenussede. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...