tirsdag den 27. maj 2014

Kærlighed ved første sting

Jeg er jo ikke sååå glad for at sy. Eller... jeg vil rigtig gerne sy, men mine evner, tålmodighed og syn på, hvad der er pænt bor simpelthen ikke i samme kommune og derfor kaster jeg mig ikke ud i de store projekter.

Men nu har jeg købt Tilly Walnes' bog: Love at first stitch. Og den er skøøøn! Tilly står bag bloggen Tilly and the Buttons og jeg har tidligere lavet et bælte, som hun har designet. Hun laver glimrende tutorials og jeg måtte bare have bogen, for måske kunne hun være en hjælp, når jeg nu gerne vil i gang med at sy til mig selv? Jeg er ikke blevet skuffet. Alt er beskrevet i både billeder og ord og modellerne vises med flere variationer. Så nu er det bare at komme i gang!

Der er flere skønne modeller i bogen.


 Detaljerne er beskrevet trin-for-trin.
Der er tips til alt lige fra, hvordan man tråder sin symaskine til hvordan man ikke mister overblikket i en stofforretning.
Og bagerst i bogen ligger alle mønstre klar til at blive tegnet af. Jeg har købt bogen her.

10 kommentarer:

 1. Hvor ser den fin ud - gode modeller og instruktive fotos.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig glad for den - hun har virkelig taget udgangspunkt i, at man ikke har erfaring på forhånd og det er superfedt.

   Slet
 2. Hvor ser den fin ud, er vild med den gule nederdel og trøjen dertil, plus bukserne ser lækre ud, hmmm måske jeg skulle gøre en investering......
  God dag
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Og bogen er billig! Jeg mangler bare rigtig meget en pencil model i den... Men den må jeg finde et andet sted. :)

   Slet
 3. Sikke nogle flotte billeder i bogen - jeg glæder mig til at se hvad du får kreeret. Her går jeg rundt om symaskinen som løven i et bur....men så vender jeg om og går ind til mit strikketøj;-) men en eller anden dag, så....;-) kh. Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at se, hvad det bliver til. Jeg cirkler også virkelig maskinen. Jeg har faktisk stof liggende til flere ting, men det at gå i gang... Det kræver lidt tilløb. :)

   Slet
 4. Den kendte jeg ikke, hverken bogen eller bloggen, så tak for fremvisningen.
  Det ser ser rigtigt fint ud. Dejligt 50'er stils-agtigt:-)
  Jeg har før syet meget, rigtigt meget, så meget at jeg nærmest ikke mente, at jeg kunne trække vejret ordentligt udenfor syværelset, men livet med småbørn, hus og job overhalede mig vist og jeg kom lidt væk fra symaskinen. Men nu hvor ungerne er blevet meget større er den begyndt at trække mig ind igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er tosset med Tillys stil. Hun laver så mange fede ting. Og hun giver mig lyst til at prøve tingene selv. Jeg håber, at du finder vej tilbage til symaskinen. Det er så skønt at trække vejret igennem kreativiteten! :)

   Slet
 5. Hej 😊
  Bogen ser SÅ fin ud. Har selv været på udkig efter den, men har så sent som i dag fået at vide at den først udkommer i februar.. Hvor har du købt din?
  Vh AnetteG

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa! Jamen, jeg tror nok, at jeg har købt den op www.play.com. Det er i hvert fald den hjemmeside, jeg plejer at bruge til britiske udgivelser. Køb den! Den er så skøn, som den ser ud til. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...