torsdag den 22. maj 2014

Klar? Parat? Strik!

Nu i dag er jeg gået rigtig i gang med min første "voksen trøje." Garnet har jeg vundet og modellen så jeg første gang hos Ms Knit. Det var faktisk også hendes første trøje til sig selv - snyd i øvrigt ikke dig selv for at kigge forbi hende og se de mange skønne ting, hun laver!

Jeg har taget lidt tilløb til at gå i gang, men i mandags lavede jeg en aftale med Katrine. Hun har nemlig også hængt i bremsen med at få startet på strikketøjet til sin første trøje og nu skal vi altså i gang! Maskerne er slået op og mønsteret er let og til at gå til. Nu skal der bare hygges med det! Jeg glæder mig sådan over at være kommet i gang med Sunday-sweateren fra bogen Grey Days af Susie Haumann på mine nye fancy-pants-strikkepinde.


10 kommentarer:

 1. Det er altså også en helt speciel følelse, når man kaster sig ud i det første, store strikkeprojekt :-)
  Jeg hepper på dig - jeg er sikker på, at du når i mål!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sgu lidt noget særligt på en eller anden måde. :) Og tak for hepningen!

   Slet
 2. Fedt du springer ud i det - kan kun anbefales! Glæder mig til at følge processen - og tusind tak for de søde ord:)
  kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig meget velbekomme. Og tak for inspirationen! :)

   Slet
 3. Nå, ja, nu må jeg altså også i gang. Det bliver lørdag tror jeg ;-)
  Jeg er spændt på at se hvordan din ender!! Og så sejt, at du er kommet i gang, Astrid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også meget til at se dit resultat, Katrine! :)

   Slet
 4. Årh den er bare så PÆN! Jeg er også ret vild med Thursday. Jeg er også lige gået i gang med min første cardigan, Erliksant-jakke fra Pickles. Tak for at sende mig over til Ms. Knit. Dejligt at opdage nye, fine blogge! God søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig rigtig pæn, den trøje. Min bliver dog i en noget grovere version, men det er også okay. Jeg satser på en Lene Holme Samsøe cardigan som mit næste projekt... Meeeen nu tager jeg lige en trøje ad gangen. :) God fornøjelse med dit projekt, jeg glæder mig til at se mere.

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...