lørdag den 17. maj 2014

Kender du Line, Ingrid og Louise?

Sidste år startede Stine (bag bloggen Poeten og Stinemor) konceptet Blog Love, hvor hun gjorde andre opmærksomme på "små" eller nyere blogs, som hun synes, at andre skulle læse. Jeg lavede også et lille indlæg den gang og nu har jeg lyst til at gøre det igen. Jeg tænker nemlig, at alle kunne have glæde af at møde Line, Ingrid og Louise. Kender du dem?

Line: Alle elsker Agnes -Vintage og hverdagsliv
Line har en mission. Hun vil gerne sy sit eget tøj med udgangspunkt i smukke feminine vintage-mønstre. Personligt glæder jeg mig til at følge hende på rejsen! Selvom jeg ikke selv kaster mig ud i de store syprojekter (endnu), er det bare fascinerende at følge den proces, der er omkring en kjole. Specielt, når det er en smuk en af slagsen. - Og så skriver Line bare rigtig godt.

Ingrid: Knitmandu - Nepal og strikketøj
Ingrid kan bare strikke r.... ud af bukserne. Hun kreerer de fineste ting til sine piger (og til alle mulige andres børn lader det til). Jeg får altid lyst til at strikke de samme ting og er imponeret over hendes hurtighed. Udover Ingrids store produktion af smukke strikkede trøjer, er jeg vild med stemningen på bloggen. Det er spændende at læse om livet i Nepal, hvordan det er at være så langt hjemmefra og hvordan hverdagen skal fungere med børn et fremmed sted.

Louise: Garngrammatik - Masser af hæklerier
Louise er en kæmpe succes på Instagram og hun fortjener i den grad også opmærksomhed for sin superfine blog. Bloggen har kun eksisteret i få måneder, men er allerede fyldt med masser af gode og trin-for-trin guides til alle mulige og umulige hækleteknikker, opskrifter og tips. Hvis du gerne vil lære at hækle, er det et super godt sted at starte og hvis du er trænet, er bloggen et super godt opslagsværk til "hvordan-var-det-nu-lige-det-var" problematikker.

God læsning og god fornøjelse!

12 kommentarer:

 1. Feeeedt Astrid. Der var et par stykker der som jeg ikke kendte!!! Tak for det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt! Jeg håber, at du vil hygge dig med at følge dem, lige som jeg gør. :)

   Slet
 2. Tak Astrid, det var ikke lige nogle blogs, jeg kendte,men de ser maget spændende ud!
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt. :) Jeg synes selv, at det er så rart at få anbefalinger, så man kan opdage nye steder i Blogland.

   Slet
 3. Hvor er du bare sød, Astrid. Jeg kunne slet ikke forstå, hvorfor jeg lige pludselig kunne se en del trafik på bloggen i dag, men så kom jeg til din blog, og er der jo forklaringen;-) stort knus fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal jo deles med verden, Ingrid! Jeg håber, at du får en masse nye blog-venner. :)

   Slet
 4. Ahhmen altså, søde Astrid - tusind, tusind tak for din virtuelle buket af roser! Jeg bliver så glad :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Louise! Du fortjener at blive reklameret lidt for!

   Slet
 5. Også mig! Jeg er også glad! Hold da op et boost på bloggen. Jeg har fået så mange dejlige og opmuntrende kommentarer fra folk siden dit indlæg i søndags. Tak for den søde gestus, Astrid.
  Og sikke et fint selskab jeg er kommet i... deler endda tema med en enkelt (aka Garngrammatik!).

  Hav en dejlig dag!

  - Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for, at det har givet aktivitet! Jeg synes, det er så hyggeligt at følge med i dit kjoleeventyr! Dejlig dag til dig også!

   Slet
 6. Fedt Astrid! Tusinde tak for at dele - de ser spændende ud alle 3!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for, at du også kan lide dem! De fortjener alle lidt ekstra opmærksomhed. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...