fredag den 23. maj 2014

Genbrugskrea-shopping

Forrige weekend tog jeg hen til en genbrugsforretning, som jeg har kørt forbi 100-vis af gange og tænkt: der skal jeg ind. Og efter at have været der, kan jeg kun anbefale den! Butikken hedder Rosenborg Genbrug og ligger på Borups Alle i Københavns Nordvest-kvarter.

Butikken er så ryddelig og det hele var så billigt. Jeg fik købt stort ind og kom kun af med sølle 123 kr. for stofrester, lynlåse, broderigarn, uldgarn, strikkepinde og så videre... Og jeg fik slet ikke set på knapper! Men jeg skal helt sikker tilbage!


Jeg fik dette skønne spøjse tryk af Europa for bare 3 kroner... Jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal med det endnu, men jeg forestiller mig, at det skal blive en pude og at der måske skal tilføjes til frihåndsbroderi. :)

Jeg er vild med disse gamle stål-lynlåse, som er helt anderledes end de almindelige af plastik, som er lettest at få fat i i dag.

Dette tynde hækle/broderi-garn vil jeg kniple juletræer af, når den tid kommer.

10 kommentarer:

 1. Åh, genbrugskup er noget af det bedste! Rigtig fine ting👍 kh ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg var også helt høj bagefter. :)

   Slet
 2. Sikke nogle lækre genbrugskup! Man kan virkelig være heldig at finde noget fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes ofte, at der er langt i mellem de gode ting, men det virker som om, at denne butik er en af de bedre. :)

   Slet
 3. Det var da virkelig en fin høst!! Og så til kun 123kr, vildt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstod det slet ikke heller, da hun slog det ind. Men sådan blev det. :)

   Slet
 4. Glæder mig til opfølgende indlæg til det her :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til, at jeg får tid til at lave en masse ud af det! :)

   Slet
 5. Genbrug når det er bedst! Jeg er vild med det storblomstrede stof. Ville være meget flot til et quiltet taske eller mulepose :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sgu! Du har ret i, at det ville være virkelig skønt quiltet. God idé! :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...