fredag den 16. maj 2014

Det helt rigtige udstyr!

Da jeg var til strikkeklub hos Farmorfabrikken i starten af måneden, var jeg så heldig at få nogle gode råd med på vejen fra endnu en navnesøster. Astrid er sådan cirka virkelig god til det meste og ikke mindst udstyrsfreak. Det vidste jeg godt, da jeg spurgte om råd til køb af strikkepinde og så fik jeg en salgstale om Knit Pro systemet. Jeg har aldrig prøvet sådan noget før. Jeg er vant til basisudstyr. De grå kolde pinde, som Thea Vaskavulla vist en gang har kaldt dem. :) Men nu skal jeg altså prøve lidt nyt gear af.

Jeg har købt et sampler-set, som forhandleren kalder det. Så nu skal jeg prøve af, hvilken form for Knit Pro strikkepind, der ligger bedst i netop mine hænder. Det er sgu da lidt rart med lidt lir. :)

21 kommentarer:

 1. Det er nogle lækre pinde! Jeg er i hvert fald glad for mine. Jeg har dem i metal og "trives bedst" med dem. Jeg er spændt på, hvad du synes om det nye lir, og hvad der ligger bedst i dine hænder.

  Hvad er forskellen på de sorte og de lilla/pink wirer? Jeg har kun nogle i lilla.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også meget spændt på, om jeg overhovedet kan mærke en forskel... Men nu må vi se. Jeg kan jo desværre ikke skifte mellem de forskellige pinde på mit næste projekt, da de alle har forskellige størrelser... Men måske skulle jeg lave en prøve! :)
   Jeg tror ikke, at der forskel på de to farver wires. Jeg valgte bare sort, fordi jeg synes, at de er pænest. :D

   Slet
 2. Glæder mig til at høre din endelig dom over dem :) Selv har jeg dem af træ, og jeg er rigtig glad for dem :) De blanke var lidt for glatte til mig, så dem fik min mors moster, som strikker meget stramt. De pink-farvede acryl-pinde kunne jeg desværre ikke bruge, da maskerne ikke ville glide på dem (jeg strikker kun med uldgarner).
  Jeg kan se, at du har to forskellige typer af wirer. Ved du hvad forskellen på dem er? Jeg har kun dem, som er lilla, og de fungerer meget fint :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er meget spændt på det hele. Og jeg håber, at jeg kan mærke en forskel. De første, jeg skal prøve af, er ikke på billedet - nemlig dem af kulfiber - og jeg håber, at de er gode, for jeg skal strikke en hel trøje på dem. :)
   Jeg tror ikke, at der er forskel på de to wire typer. Jeg tror bare, at de sorte er lavet til Karbonz serien. :)

   Slet
 3. Jeg elsker træpindene! Jeg bruger også Knitpro til hakning, og der er trænålene også en klar farvorit! :-) God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. jeg synes, at der er mange der godt kan lidt træpindene! Og jeg kan levende forestille mig, at jeg også ender med at købe deres hakkenåle, hvis jeg bliver glad for systemet (så skal man jo have det hele! :))
   Rigtig god weekend til dig også.

   Slet
 4. Dem der bliver du SÅ glad for. Jeg er virkelig blevet kræsen med mine pinde efter jeg fik er sæt knitpro.
  Jeg har både nogle i metal og så det sæt i rosentræ (mener jeg), og begge dele er virkelig bare lækre.

  I vinter da jeg strikkede huer, blev jeg derfor så også nødt til at købe deres korte pinde til den korte wire :) jeg er nemlig ikke så glad for at strikke med magic loop.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også, at jeg bliver rigtig glad for det hele. Det er nærmest sådan helt hyggeligt, at jeg skal finde de rigtige pinde til lige mig - og ren luksus ej at forglemme! :)

   Slet
 5. Nøj, hvor ser de bare fine ud i pink og sort ;) Jeg glæder mig også til at høre din mening.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bare spændt på, om jeg har en mening. :D Jeg ender sikker med at blive mest vild med de dyreste, hvis jeg kender mig selv ret. :)

   Slet
  2. Hehe, det kender jeg godt fra mig selv ;)

   Slet
 6. Ser fint ud:-) jeg er også til knit Pro. De pink har jeg også, men jeg havde samme problem som Rannva, glider det ikke så let for mig med dem. Jeg har både metal og træ...er nok mest glad for dem i træ, men det bliver så dyrt, fordi alle i familien inkl mig selv altid kommer til at sætte sig på dem, og de brækker så gang på gang😉 glæder mig til at høre, hvad du synes

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også lidt typisk, at de billigste pinde, er de dårligste! :) Jeg har ladet mig fortælle, at dem i kulfiber ikke knækker så let... så måske skal du skifte til dem? Hvis de altså virker for dig. :)

   Slet
 7. Lækre indkøb! Det bliver spændende at høre, hvad du synes om dem :-)
  Jeg hopper med på koret af dem, der er tilfreds med KnitPro. Jeg er en metalpige :-) Jeg strikker nemlig strammere, og således glider arbejdet bedst for mig på metalpindene. Jeg har prøvet at strikket på bambuspinde - bare alm. jumperpinde - og det glider ikke ordentligt for mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så sjovt, at alle er så vilde med Knit Pro. :) Det betyder helt sikkert, at der er noget om snakken. :) Jeg strikker ikke så stramt, så måske vil det betyde, at metalpindene er for glatte til mig... Hmm... Jeg bliver simpelthen nødt til at lave en strikke-pinde-prøve. :)

   Slet
 8. Jamen altså - har godt set det smarte Knit Pro udvalg og selvom jeg kun hækler en lille bitte smule og ikke strikker, så har jeg sådan en lyst til at købe dem for de er godt nok pæne;-) Tillykke med dit nye gear håber det er dejligt at kreere med. En smuk og dejlig uge til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette. Jeg glæder mig også rigtig meget til at komme i gang!
   Rigtig skøn uge til dig også. :)

   Slet
 9. Ih, hvor er det spændende, Astrid - jeg håber, du bliver glad for dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også, at jeg gør! Men jeg tror altså, at jeg bliver nødt til at lave en strikkeprøve for at kunne beslutte mig for, om noget er bedre end andet. :)

   Slet
 10. Har også Knit Pro pinde og meget glad for dem. Dog er dem, der hedder 3 og 3,5 meget nemme at knække. Selvom man bare strikker alm. Så gem jeres bon'er allesammen. Det kræver min butik her i Sønderborg hvert hvis de skal byttes. Og det er desværre sket flere gange.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt Karbonz pindene i str 3,5 og de skulle være en hel del mere holdbare. Så måske skal du give den en prøvetur næste gang? :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...