torsdag den 29. maj 2014

10 sæt flittige hænder

I dag har jeg haft selskab af 9 skønne og fantastisk kreative kvinder! I starten af maj var jeg til krea-hygge hos Nina og der besluttede jeg mig for, at jeg også ville prøve at holde sådan en dag. Jeg var meget spændt, da jeg sendte invitationen ud via Instagram, men heldigvis ville mange gerne være med! Der var også kun lige plads til os i stuen.


Jeg havde besøg af Carina, Stine, Nanna, Nina, Bettina, Heidi, Astrid, Tina og Majbritt. Der blev diskuteret og syslet og videndelt på livet løs og hvor var det bare skønt at være en del af!


Stine havde været så sød at bage, så vi kunne få lidt at spise og så blev jeg begavet med de skønneste og mest kreative værtindergaver, som jeg stadig er helt overvældet over.


Hvis du nogensinde skulle få lyst til at holde krea-dag i dit hjem, kan jeg kun anbefale det efter i dag! Det er bestemt ikke sidste gang, at det skal prøves af. Det er fantastisk spændende at møde nye mennesker med den samme passion! Du kan se flere billeder fra dagen på instagram under hashtagget #kreativtselskab

21 kommentarer:

 1. Hvor ser det også bare dejligt ud. Sååååk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skønt! Nu kan jeg ikke huske, hvor du bor, men jeg holder en mere på lørdag. Kig på Instagram, hvis du har lyst. :)

   Slet
 2. Det ser også vildt hyggeligt ud! Jeg har kigget jer "over skuldrene" på Instagram ;-)
  Og hvor er det skægt - jeg tror, at jeg følger alle deltagerne på Instagram.

  Fedt med sådan en opfordring - og hvor er det skønt, at man ikke behøver at diske op med sponsorgaver og alt muligt andet som ved blogtræf, men bare kan mødes helt uformelt med det kreative i centrum <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så hyggeligt! Og hvor er det fedt, at du gerne ville være med næste gang - på trods af, at du bor så langt væk. :) Og ærgerligt, at du ikke kunne.
   Jeg følte, at det var fantastisk at gøre det på denne måde. Den eneste forberedelse er jo lidt indkøb - så det var så dejligt afslappende! :)

   Slet
 3. Det ser bestemt ud til, at I har hygget maks! Det er herligt at sidde i sådanne kreative fællesskaber og dele ens passion med andre ligesindede.

  Tak for kigget, Astrid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig herligt. Og jeg håber, at vi en dag ses til sådan et fællesskab, selvom en af os så skal på en lille rejse! :)

   Slet
  2. Ved du hvad - det håber jeg også! Det kunne være superhyggeligt!

   Slet
 4. Ser superhyggeligt ud:-) krea-hygge og kage, what's not to like;-) kh. Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Opskriften er så simpel - jeg glæder mig til, du kommer hjem og kan være med! :)

   Slet
 5. Hvor ser det super hyggeligt ud og hvor her du ret, bare det at sidde og være kreativ sammen er helt fantastisk.
  dejligt at se du kan bruge "pungen".
  Knus Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger den pung hver dag! Jeg er SÅ glad for den. Hvis du har lyst, holder jeg krea-dag igen på lørdag den 7. Du er jo ikke på Instagram, så du ser ikke invitationen og jeg har ikke din mailadresse!! :) Men skriv til mig, hvis du vil med. :)

   Slet
 6. Øj, hvor ser det bare ud til at have været et helt fantastisk dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også. Jeg håber, at du har lyst til at tage med en dag! Du er i hvert fald rigtig meget velkommen!

   Slet
 7. Det ser bare så hyggeligt ud, og med et lækkert kagebord til arbejdet er det jo endnu skønnere :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var fantastisk hyggeligt! Skal du ikke med næste gang? Du kan se invitationen på Instagram :)

   Slet
 8. Kære Astrid, hvor ser det bare helt og aldeles vidunderligt ud - jeg får helt lyst til at være med hvis der kommer et lignende arrangement - dejlig søndag til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette. Jeg holder et arrangement mere på lørdag den 7. juni, der er du meget velkommen. Du kan se invitationen på Instagram. Det ville være skønt at se dig. Kh Astrid

   Slet
 9. Kære Astrid.
  Hvor ser det bare dejligt og hyggeligt ud, dette kunne være så sjovt at møde nogle af 'damerne' bag skærmen.
  Kærlig hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også virkelig hyggeligt! Jeg gentager successen på lørdag, hvor vi igen bliver 10! Nu ved jeg ikke, hvor du bor, men det kunne være hyggeligt, hvis du kom med en dag! :)

   Slet
 10. Det var sådan en dejlig dag, jeg var helt høj da jeg kom hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var SÅ skønt at møde dig! Du glemte i øvrigt nogle af dine små knapper her - men jeg skal nok sende dem til dig. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...