onsdag den 9. april 2014

Solo sy-dag

Normalt kan jeg bedst lide at sy, når jeg er sammen med min moar. Men i sidste uge, havde jeg en dag, hvor jeg fløj solo og jeg fik da lidt fra hånden. :)

Da jeg var på tryk & broderi workshop i februar, havde jeg halvfærdige muleposer med, som jeg kunne trykke på, som min veninde har hjulpet med at lave.

De muleposer, der ikke skal broderes på, fik jeg syet sammen og de er dejligt farverige her til foråret. Alt stoffet er fra min venindes skønne stash!
Mine søde kollega ville meget gerne have et nyt tørklæde her til foråret og heldigvis havde jeg dette stof, som jeg har købt i Montreal sidste år, som hun kunne lide. Det plisserede bånd er fra BettyP.

Jeg syede også et til mig selv i dette stof, men jeg tror, at det skal laves om. Kanten blev lidt mærkelig...
Jeg er blevet virkelig glad for hanefjed (som alle andre :) ) og derfor har jeg syet et par tørklæder i denne skønne gule version. Det ene er til mig - det andet er en gave. Igen er det plisserede satinbånd fra Betty P.

6 kommentarer:

 1. Åh, så dejligt! Elsker tiden med kreative ting mellem hænderne. Flotte ting du har lavet. Mig osse snart have sytid.....
  God dag
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja... og så er det bare så rart at få færdiggjort nogle ting, som har ligget et stykke tid! Jeg krydser fingre for, at du snart får en sy-dag! :)

   Slet
 2. Nej hvor er de fede, dine net.
  Jeg kunne heller ikke tro at du ikke var så god til at sy, jeg må kaste mig over net-syning her i påsken ;))
  God påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, at det fungerer rigtig godt med retro-stoffer og print på de net! Og det er slet ikke mit design. Det er min veninde, der laver net på den måde. :)
   Rigtig god påske til dig også, søde Pia.

   Slet
 3. Dine net er skønne! Og hvor dejligt at din mor har lyst til at sy med dig. Min mor er også rigtig god til at sy, men syr desværre ikke så meget mere..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :) Ja, det er skønt med lidt moderlig opbakning ind i mellem. :) Specielt, når jeg til tider bliver rigtig uvenner med maskinen. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...