lørdag den 26. april 2014

Mine små skæve punge

Jeg har øve mig på til på nogle basis sy-færdigheder, inden jeg går i gang med at sy tasker/punge til hækleprojekter og til mine knipleting. Jeg vil rigtig gerne være bedre til lynlåse, stikninger og tittekanter og det går da også fremad... men jeg lærte også et par småting om processen:
- Jeg skal ikke "sjusse" mig til noget som helst, når det kommer til syning. Der skal måles!
- Tittekanter skal virkelig holdes i nakken, ellers strikker de næsen alt for langt frem!
- Min utålmodighed og mit ønske om perfektion er ikke altid en god kombi.
- Lynlåse kan efterhånden overkommes, når det er i simple sammenhænge.

Og her er så mine små skæve punge, som er resultatet af mine anstrengelser. :)Husk, at deltage i min give away inden mandag, hvor jeg trækker vinderne af de to Lene Holme Samsøe strikkebøger.

6 kommentarer:

 1. Jeg synes, de ser rigtig fine ud:-) jeg har ikke syet siden jeg var barn/pre-teen, men ville så gerne. Jeg købte en symaskine, inden vi rejste til Nepal, men hver gang jeg er gået i gang med noget, sætter undertråden sig fast, så nu har eg opgivet:-/ måske engang jeg bryder koden og kommer i gang igen...eller får besøg af en sy-kyndig veninde, som kan hjælpe:-) kh ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså heller ikke let, det er med at sy! Jeg er så evigt misundelig på alle dem i blogland, der sprøjter smukke syede kreationer ud. Jeg kan godt forstå, at du gerne vil holde en veninde i hånden i mens - jeg nyder, at jeg ofte har min mors hjælp. :)
   KH Astrid

   Slet
 2. Åhh ja tittekanter og lynlåse... det ser så godt ud og er så forbandet svært. Synes nu du er sluppet meget fint fra projektet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg havde være mere tålmodig, så havde jeg lavet tittekanten om. Men ja - det var ikke en dag, hvor jeg gad at pille op. :D

   Slet
 3. Øvelse gør mester og du er da rigtig godt på vej:)

  Måske jeg også snart skulle forsøge mig med tittekanter.

  Jeg overvejer faktisk at finde et sykursus bare for at få det hele på plads og ikke bare være selvlær

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der skal en hulans masse øvelse til, når man gerne vil være mester. :) Jeg har også før overvejet sykurser, men jeg tror nu, at jeg "nøjes" med moar... Og så må jeg finde maskinen frem lidt oftere, så jeg vedligeholder det, jeg nu engang kan. :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...