tirsdag den 29. april 2014

Min første hjemmestrikkede trøje?

Jeg har været totalt heldig og har vundet lækkert uldgarn med opskrift! Ikke dårligt, hva'? Så kan det være, at jeg endelig kan komme i gang med projekt: strik-en-trøje-til-mig-selv. :) Jeg ved ikke, om jeg ender med modellen i opskriften. Jeg er ikke sikker på, at den vil klæde mig, men jeg har kig på lidt forskellige opskrifter fra Knitting Room, som sælger garnet, som føles rigtig lækkert.


Så tusind tak til May Anne! Jeg glæder mig virkelig meget til at komme i gang, så den kan blive klar til efteråret. ;)

6 kommentarer:

 1. Det var da en skøn gave sådan lige at vinde.
  Du kan prøve at klikke ind på http://www.garnstudio.com/ (Drops) der er en helt masse gratis opskrifter hvis du kaster dig ud i strikkeverdenen. Der er også en del hækleopskrifter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig fedt. :) Ja - jeg skal da også lige forbi Drops og se, hvad de har! Jeg har nu lidt forelsket mig i Sunday fra bogen Grey Days... Men jeg skal lige finde ud af, om det garn jeg har vundet er egnet. :)

   Slet
 2. Sikke en dejlig ting at vinde. Jeg glæder mig til at se trøjen, når den er færdig.
  Jeg har selv lige købt garn til min egen første strikkede trøje til mig selv - men af en eller anden grund har jeg lidt presentationsangst over at gå i gang med den...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender det godt... Jeg har valgt mønster. Vasket garnet. Købt nye strikkepinde. Og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, men det sker bare ikke. Skal vi aftale, at vi begge starter på vores trøjer i denne uge? :)

   Slet
  2. Ja, lad os det!!! - det kan da være, at det er det, der skal til ;o)
   Har du vasket garnet? Det har jeg aldrig overvejet. Tilgengæld har jeg lavet en strikkeprøve OG købt nye pinde til knit pro i den rigtige størrelse. Der ER jo ingen undskyldning for ikke at gå i gang. I stedet går jeg gladeligt i gang med tusinde andre projekter... tsk tsk. NU skal det ske. I denne uge, Astrid. Det er en aftale!!! ;o)

   Slet
  3. Fedt - vi tagger hinanden på IG, når det sker - ok?
   Jeg har kun vasket garnet, fordi der stod at man skulle. :) Ellers havde jeg aldrig gjort det.

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...