tirsdag den 15. april 2014

GiveAway #11: Strikkebøger fra Lene Holme Samsøe

Jeg har fødselsdag i dag! Og i den anledening, skal vi da have en ny give away i gang. Denne gang er der to vindere...


Du kan vælge mellem to populære bøger, nemlig Lene Holme Samsøes Sødt & blødt eller Feminin Strik!

Det eneste, du skal gøre for at vinde, er at skrive hvilken bog, du helst vil vinde og meget gerne også, hvorfor det skal være lige den af de to.

Husk også at skrive din e-mail adresse, så du er til at finde, når jeg trækker en vinder den 28. april.
Jeg bliver både glad og taknemmelig, hvis du har lyst til at dele min give away på diverse sociale medier. Det giver ikke flere lodder, men du kan jo tænke på det som en gratis fødselsdagsgave til mig og jeg elsker naturligvis gaver. :)

Hvis du har lyst til at følge med her på bloggen fremadrettet, kan du let finde mig på Bloglovin og Instagram.

37 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig give away. Jeg ville gerne eje "sødt og blødt" - af to årsager. For det første fik jeg Feminin Strik i julegave for et par år siden men mest af alt fordi der her ved siden af mig ligger en lille trold på 5 uger, der ville elske hvis hendes mor strikkede nogle fine trøjer til hende :-)
  ellen.sloth@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Tillykke med din dag :)
  Jeg ville elske at få feminin strik ind af døren - jeg har nemlig produceret en kæmpe bunke baby og børne tøj på det sidste og trænger til noget til mig selv :)
  A_spaanhede@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen :) Det er et svært valg, begge bøger ser spændende ud, men det må være "sødt og blødt" jeg ønsker mig mest. Så vil jeg kan strikke til min nevø og mine veninders børn.
  Hilsen Rikke, rikke.wortmann@gmail.com

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen Astrid! Jeg ville vælge sødt og blødt, jeg kender ikke bøgerne, men det lyder som nogle dejlige opskrifter deri. Min mail er fingernemblog@gmail.com.
  Håber du får en rigtig dejlig dag.
  Knus

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med fødselsdagen. Ih den er svær begge bøger er fine. Tror det bliver sødt og blødt bogen. Vh Bettina mail:sigrunbettina@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med fødselsdagen Astrid! Jeg kunne godt tænke mig at vinde 'Sødt og blødt' det boomer med babyer i min omgangskreds, og samtidig med at jeg kan give søde og bløde gaver til de små, kan jeg også blive endnu skarpere til kreativitet på pinde. Efter nogle ret så hårde år, med en nedtur der sagde spar to, har jeg prøvet diverse ting for at finde et pusterum i hverdagen, meditation og mindfullness stressede mere end det gavnede, og så var det jeg fandt hæklenål frem, og nu i 2014 er strikkepindene kommer i fuld sving- og det virker så godt :-) min mail: sabinedanpetersen@gmail.com

  SvarSlet
 7. Kære Astrid. Hip hurra og stort til lykke med fødselsdagen. Jeg har det sidste år strikket til mine børnenbørn - så jeg ville elske at vinde Feminin Strik.
  God påske!

  SvarSlet
 8. Jamen tillykke med fødselsdagen. Kæmpe respekt for at du så lige har overskud til at give gaver ud til andre, når det jo er dig, der bør modtage ;)
  Jeg vil meget gerne vinde "Sødt og blødt", så jeg kan strikke rigtig fine sager til min søn. Indtil videre har jeg gjort mig mest i hækling, så jeg trænger til at blive udfordret :)

  SvarSlet
 9. Kære Astrid, hjertelig tillykke med fødselsdagen. Jeg kunne godt tænkte mig at vinde Lene Holme Samsøes Sødt & blødt, vil så gerne strikke til min nevø og niece. Håber du har en dejlig dag i Firenze. Solen skinner her i DK kun for dig (og min mor som også har fødselsdag i dag). Måske jeg skulle give hende bogen hvis jeg vinder :-)
  email: heidi.bernandt@gmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg vil gerne vinde Sødt og Blødt :) har en del niecer og nevøer, som jeg gerne vil strikke til :)

  //Maja
  maja3012 (a) hotmail (.) com

  SvarSlet
 11. Tillykke med dagen! Ville gerne kaste mig ud i flere opskrifter fra feminin strik. Trænger til at forkæle mig selv lidt :-)
  email: hfriberg32@gmail.com

  SvarSlet
 12. Tillykke med dagen. Hvilken lækker give away :-). Det skulle helt sikkert være sødt og blødt. Jeg har allerede feminin strik, den er super god. Kan du have en rigtig dejlig dag i det gode vejr.
  Mvh Trine (trineldalsgaard@gmail.com)

  SvarSlet
 13. Jeg foretrækker bogen med børnestrik, da jeg har den anden.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 14. Tillykke på fødselsdagen, håber du også selv bliver forkælet! En give-away, ikke dårligt, mange tak! Jeg er en af dem som kigger forbi med jævne mellemrum og nyder dine projekter og billeder. Og med 2 drenge og fuld fart i hverdagen, er valget let; feminin strik for at bibeholde lidt feministisk ånd i hjemmet! Kh Annika annikalindhardt2@gmail.com

  SvarSlet
 15. Ville egentlig gerne eje dem begge, men denne ene gang prioriterer jeg mig selv med Feminin Strik frem for mine tre børnebørn på mellem et år og to og et halvt. Og tillykke med fødselsdagen.......

  SvarSlet
 16. Åhh jeg ville gerne have fat i feminin strik. Den anden har jeg i forvejen, det er nogle super fine opskrifter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte mail... lindamoeller1@hotmail.com

   Slet
 17. Sødt og blødt, så jeg kan få noget til min dejlige lille søn :)

  Mvh Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 18. Er helt hug på Bogen strik da hun har så mange flotte mønstre som jeg er helt vilde med....:-)

  SvarSlet
 19. Et forsinket tillykke med fødselsdagen, søde Astrid. Også forkæler du os med en give away, tak! Jeg håber, jeg er den heldige vinder af Feminin strik, for der er da nogle skønno mønstre, jeg gerne vil forsøge mig med!!
  Kh.
  Karen (karenmoeldrup@hotmail.com)

  SvarSlet
 20. Jeg smider et lod på Sødt og Blødt, da jeg hverken har evner eller tålmodighed til noget større. :-)
  lktl2(a)yahoo.dk

  SvarSlet
 21. Tillykke med fødselsdag, her hvor jeg er, har der været kanon vejr. =)
  Jeg vil gerne vindeLene Holme Samsøes Feminin Strik, da jeg allerede har den anden, jeg er vild med hendes design og ville gerne strikke til mig selv også.
  Mvh
  Anne Mette ( soliema33@gmail.com )

  SvarSlet
 22. Vil gerne vinde Sødt og blødt, så jeg kan få strikket lidt til mit 1. barnebarn, på 2 mdr :)

  SvarSlet
 23. Forsinket tillykke med fødselsdagen :-)
  Vil gerne vinde feminin strik :-) vil gerne strikke noget til mig selv for en gang skyld :-)

  Lih1966@live.dk

  SvarSlet
 24. Sødt og blødt - så jeg kan få fremstillet noget lækkert til min venindes nyfødte lille-pige :-)

  SvarSlet
 25. Tillykke med fødselsdagen (den anden dag)! Jeg har været væk fra strikketøjet (til fordel for en del syning) i et stykke tid - og det ville være vidunderligt med en fin feminin strikkebog at genfinde pindeglæden i. Jeg tror, jeg kunne få produceret nogle fine trøjer, der vil passe godt til nogle af de 40'er og 50'er inspirerede nederdele og kjoler, jeg har fået produceret på maskinen på det sidste. Tak for dejlig giveaway!
  - Line (kontakt@alleelskeragnes.dk)

  SvarSlet
 26. Hurra, hurra, hurra for dig, Astrid. Lidt forsinket, I know:-/ Håber du havde en dejlig dag - at fejre i Italien er ikke dårligt. Og tak for en super give-away, som jeg da gerne vil deltage i. Jeg melder mig på Feminin Strik - på et eller andet tidspunkt må jeg jo i gang med at overveje at strikke til mig selv....og så har jeg Sødt og Blødt i forvejen;-) (og den kan bestemt anbefales;-)) kh. Ingrid

  SvarSlet
 27. "Så skal I bare skrive hvilken bog i helst vil have" Det er der da bestemt ikke noget bare over 😊 Jeg mangler dem begge i min samling, men når jeg sådan bliver tvunget i et valg er det nok sødt og blødt.

  SvarSlet
 28. Tillykke med fødselsdagen. Jeg har lige stødt på din blog og så er der ovenikøbet en give away af to af de bøger, der er på min ønskeliste! Så bliver det ikke bedre. Sødt og Blødt er nok den, der trækker mest fordi jeg venter en ny lille pige til juni og er gået i komplet redebygge-mode i øjeblikket. Jeg lærte under min sidste barsel, da jeg elskede strikkede og hæklede baby tøj, men synes det var tosset at give næste 150 kroner for et par babysutsko, så Sødt og Blødt ville være perfekt til den lille nye :-)

  SvarSlet
 29. Tillykke med fødselsdagen. Sikke endnu en lækker giveaway du har her. Jeg ville virkelig gerne vinde Feminin Strik, da jeg for alvor går og tager mig sammen til at strikke en trøje til mig selv. Jeg er der...næsten ;-)

  SvarSlet
 30. Tillykke med fødselsdagen.
  Jeg har først for nylig fundet din fantastiske blog, og sikke en masse kreative ideer man får ;-)
  Jeg er forholdsvis nybegynder i strik, så jeg har ikke nogle lækre bøger endnu. Men bogen fenimin strik ser lækker ud og jeg vil glæde mig til at komme igang med den.
  Mvh Margit
  margit@olemortensen.dk

  SvarSlet
 31. til lykke. ønsker mig sødt og blødt så lillepigens kan blive forkælet:)
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 32. Sikke en service at kunne ønske sig en gave til en andens fødselsdag. Jeg kunne ønske mig en af dem, for jeg har ingen af dem og godt nok er mine egne børn for store, men som du jo med denne konkurrence viser, så er glæden at give en gave væk.
  sisselsnabelasfw.dk

  SvarSlet
 33. hov for pokker, jeg troede jeg havde skrevet! TILLYKKE (lidt forsinket). Sødt og blidt ville passe lige ind herhjemme... her er vi nemlig kune søde og bløde ;-) -okay, det er nok mest mig der er blød (og dej agtig) :-)

  SvarSlet
 34. Kan vist lige nå det på falderebet:-)
  Tillykke med fødselsdagen!
  Hvis jeg er heldig ønsker jeg mig sødt og blødt.
  KH Camilla

  SvarSlet
 35. Et forsinket tillykke.... men jeg kunne enormt godt tænke mig at vinde feminin strik :-) Min mail er fonnesbech@live.dk

  SvarSlet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...