fredag den 11. april 2014

En knipleprøve til

Som jeg tidligere har fortalt, er det at kniple nogle gange en længere proces. Der skal lige som i alt andet håndarbejde laves prøver, når man gerne vil lave sine egne mønstre. Jeg arbejder med idéen om et mellemværk med et enkelt grundmønster og kranier (som har vist sig at være ret så komplekse). Og jeg tror faktisk, at jeg har fået knækket koden...Det ligner i da et kranie nu! I hvert fald en del mere en "spøgelset", som jeg kalder den første prøve, som du kan se her til højre.

Nu skal jeg så bare have skrevet ned, hvad jeg har gjort, samt lavet et cirka 40 cm langt prikkebrev (kniplemønster) til mit kniplebræt. Jeg har tænkt mig at gøre mønsteret smallere end på prøverne, hvilket jo så gerne skulle gøre kniplingen fastere og tættere. Jeg knipler her i første omgang i hvid bomuld... hvis det går godt, skal det helt klart også laves i sort eller mørkegrå silke!

6 kommentarer:

 1. Ej hvor FEDT !
  Min mormor var super god til den slags - har aldrig før set det med en moderne drejning.
  Godt fundet på :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Christina. :) Der er så mange muligheder i kniplinger og jeg synes, at det er vildt sjovt at lave egen mønstre og prøve nye ting af.

   Slet
 2. Så COOL. Elsker det og din stædighed.

  SvarSlet
 3. Det er simpelthen så sejt, det der, Astrid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Katrine. :) Min underviser mener dog, at den kan blive endnu bedre, så jeg må hellere lave en prøve til. :D

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...