onsdag den 30. april 2014

Downton Abbey broderi

Jeg er indrømmer det... jeg er tosset med serien Downton Abbey og især Maggie Smiths rolle som den super skarpe, tørre og sarkastiske Dowager Countess of Grantham - så hun skulle da have dit eget  citat-broderi!


Det tog virkelig lang tid at brodere den font. Men en så fornem dame skal naturligvis have fancy bogstaver!


14 kommentarer:

 1. Hold op, hvor er det coooool!
  Det er også en god serie, og Maggie er god i rollen som manden i husets mor. Jeg har næsten set alle afsnit, men har misset de to sidste. Det ene er jeg ganske tilfreds med ikke at have set pga. det, som Anna bliver udsat for....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja... Det er svært ikke at holde af Anna, så det er nok meget godt, at du missede det afsnit... Og tal! :) Det har været sjovt at lave, selvom der var lidt flere detaljer, end jeg normalt ville give mig i kast med. :)

   Slet
 2. Du er fantastisk, Astrid. Jeg elsker det! ❤️❤️❤️

  SvarSlet
 3. Jeg er også fan, men har ikke haft tid til at se (eller finde alle afsnit) endnu. Kom ikke på fra starten og vil så gerne have det hele fra begyndelsen. Og elsker dit broderi. Det er toppen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk købt de tre første sæsoner på DVD til min mor og jeg overvejer at købe dem til mig selv også. De er helt klart værd at se igen (og igen) :)
   Og tak for roserne, Astrid. :)

   Slet
 4. Det er så fint lavet og sikke en genial ide! Jeg har også et en del af serien, men desværre ikke alle afsnit. Og Maggie er skøn i serien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anita. :) Jeg tror lidt, at jeg vil tage en Downton-marathon næste gang, det regner. :)

   Slet
 5. Jeg er vild med den serie og især hende *hi hi* Elsker de bemærkninger hun kommer med

  SvarSlet
 6. Hold op hvor er det bare fint Astrid!! Hvad skal der bruges til?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Katrine! Det skal såmænd bare op at hænge på min væg. :) Det er faktisk det, jeg gør med de fleste af mine billeder.

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...