torsdag den 3. april 2014

At nyde processen

Jeg er udpræget resultatmenneske og jeg elsker det at producere. Det er superfedt at regne sig frem til, hvordan noget kan laves mest effektivt og så bare hamre derudad og få lavet en hel masse! Sådan tror jeg også, at min medkursister opfattede mig, da vi var på workshop sammen i februar.

Sådan er det bare slet ikke at kniple. Jeg har haft ferie i snart en uge og har brugt rigtig meget tid på knipling, hvilket også betyder, at jeg ikke synes, at jeg "får lavet noget". Når man knipler og især når man forbereder det hele, så skal man kunne nyde processen.

Jeg er i gang med at lave et mønster til et kniplet bånd med kranier. Min underviser er heldigvis så fantastisk, at hun lader mig lære designprocessen også, så jeg er rustet til fremtidige projekter, hvor jeg skal stå på egne ben.

Men det betyder så, at jeg tirsdag brugte timer og atter timer på at kniple og pille på, kniple og pille op og så lige igen: kniple og pille op og ende med min første prøve, som så desværre alligevel ikke helt er rigtig. (Den ligner lidt for meget et spøgelse!)

Onsdag brugte jeg timer på at tegne og regne. For hvordan skal jeg så køre de vekslende gangpar og hvordan fordeler jeg trendparrene, så det ser pænt og ensartet ud?? Jeg tror, at jeg har fundet en løsning (med sms-hjælp fra Zuzana) og jeg skal nu i gang med min anden prøve, som jeg håber er lige i øjet, så jeg kan konstruere det endelige prikkebrev (knipleslang for mønster!). For jeg vil bare virkelig gerne i gang med at producere. :)

Og så er der klargøring af pindene. Jeg har valgt at rulle en masse tråd op denne gang. 20 meter til et par pinde. Det tager omkring 10-15 minutter pr par, hvilket betyder 3-4 timers arbejde i alt, da jeg skal bruge 20 par til båndet... ... ...

Og det sjove er, at jeg er tosset med at kniple på trods! Det burde slet ikke være et håndarbejde for mig, men jeg synes simpelthen, at det er så fedt et medie og der er så mange uudnyttede muligheder. Så jeg kan kun opfordre til at prøve det af!

2 kommentarer:

 1. ;O) jeg syntes at du er en fantastisk produktiv kvinde og jeg er vildt imponeret over dine evner til at blive ved.
  Jeg ser frem til at se hvad du får for hånden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød, Pia. :) Det står lidt stille med kniplingen i de her dage, men jeg glæder mig til at få tid til at komme i gang igen. :)
   Knus A

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...