mandag den 28. april 2014

Alting har en ende... (og to vindere)

Det er min sidste feriedag i dag... Det er vildt mærkeligt at tænke på og jeg synes, at denne måned af frihed til at være kreativ er fløjet afsted. Nogle gange hurtigere end jeg selv har kunne følge med... Jeg havde virkelig forsøgt ikke at planlægge for meget og at lade produktionsambitionerne blive på et minimum. Men det var lidt svært... Jeg er ofte alt for ambitiøs omkring, hvad jeg "burde" kunne nå, så jeg sidder lidt med en følelse af, at jeg slet ikke har nået det, jeg gerne ville. Og så er det jo godt at have Instagram, hvor jeg kan se, at jeg faktisk har nået en masse... Måske var det ikke alle de nye ting, som jeg havde regnet med, men alligevel... :)

Her får I lige en røvfuld billeder fra min april... og nederst i indlægget trækker jeg de to vindere...


Nå, og nu til et par vindere! Hele 20 har ønsket sig Sødt & blødt, mens 14 har ønsket sig Feminin strik. Jeg er har trukket lod og vinderne er..... (trommevirvel)

Sødt & blødt: Monicaaaaaaa!

Feminin Strik: Liiiiiineee!

Rigtig mange gange tillykke til jer to!

Nu vil jeg finde kniplebrættet frem og nyde min sidste feriedag i fulde drag...

6 kommentarer:

 1. Jeg syntes at du har nået meget og at du er kommet vidt omkring indenfor det kreative, jeg må sige st der er mange gange jeg har tænkt: bare det var mig;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har bestemt også været fedt! Og jeg har meget (!!) lyst til at gøre det igen.
   Knus A

   Slet
 2. Hvor er du kreativ - du har virkelig nået meget ..

  SvarSlet
 3. Kære Astrid,
  Jeg er så glad for jeg blev den heldige vinder til Feminin Strik! Det var en dejlig mail at modtage fra dig - så tusind tak!! Jeg er i gang med at strikke en sort trøje lige nu - og det er altså bare lidt kedeligt at strikke sort! Så nu må jeg få den ekspederet, så jeg kan komme videre til et nyt projekt fra min nye, fine bog!
  I øvrigt - det er super inspirerende at følge din blog. Jeg er virkelig imponeret over din kreativitet udi broderi og knipling. Jeg elsker at brodere - men kan ALDRIG finde på en god anvendelse for det. (Og knipling er jeg overhovedet ikke nået til!)
  Din blog giver blod på tanden - og det smager jo godt! (Undskyld billedsproget... lidt makabert...) ^_^

  - Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er superfedt, at du følger med her på bloggen og på IG. :) Tak for alle de søde ord! Jeg håber, at du finder god inspiration i bogen - jeg glæder mig til at se, hvad du får lavet!
   Kh Astrid

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...