mandag den 7. april 2014

Adventskrans inspireret af Arne & Carlos

Ja, jeg ved godt, at der er længe til jul og jeg missede faktisk sidste jul helt med hensyn til produktion af julepynt. Ideerne kom bare til mig for sent! Denne idé fik jeg, da Mette fra Farmorfabrikken kort inden jul spredte budskabet om den skønne hæklede adventskrans, som hun havde fundet på Magnet TV. - Det burde nemlig være muligt at kombinere denne form for adventskrans med de skønne julekugler fra Arne & Carlos!

Og det er så blevet til denne krans!
Jeg er virkelig glad for resultatet, som har krævet, at jeg lavede opskriften på selve julekuglerne om og ændrede på designet af de mønstre, som jeg har brugt fra bogen Julekugler.Adventskransen er lavet, så den både kan stå som en krans og som en række, hvis man mere er til det.


Der kommer en DIY med grundmønsteret til kuglerne. Designet på snefnuggene tilhører Arne & Carlos, så det får I naturligvis ikke her. Men jeg skal hilse og sige, at der er mange ledige eksemplarer af deres bog Julekugler på bibliotekerne i denne tid.

Julen varer da lige til påske, ikke? 

16 kommentarer:

 1. Wow, hvor er den altså FED!!!
  Det er en rigtig god ide at kombinere A & C's kugler med en adventskrans.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anja. Jeg er også superglad for den! :)

   Slet
 2. Hvis jeg kunne strikke, ville jeg begynde med det samme for det er da de mest fantastiske kugler jeg længe har set. (godt min mand ikke læser med her;O))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha. :) Måske er det et sted at starte, Pia? Altså med strikkepindene. :)

   Slet
 3. Den er da blevet så skøn

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :) Jeg glæder mig også allerede til jul! :)

   Slet
 4. Den er super fed elsker det med at den både kan være rund og lang samt snoet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Natascha. Jeg er også ret så tilfreds med, at det er lykkes at producere den, som den så ud inde i mit hoved. :)

   Slet
 5. Glæder mig til din DIY og glæder mig allerede til 1.søndag i advent !!! ( men også lidt skønt at det varer lidt endnu)
  Spændt på at læse hvor du har kuglerne til lysene fra ?
  Kh Helle
  Ny læser på bloggen her men jeg vender helt sikkert tilbage

  SvarSlet
 6. Hej Helle! Velkommen til! Det er dejligt, at du vil læse med! Min DIY kommer i morgen og her vil der være link til de forhandlere, jeg har brugt. Kuglerne kan fås mange steder, men de er billigst i Stof & Stil. :)
  Kh Astrid

  SvarSlet
 7. Den er bare så fed og sikke en god ide! Det kan være, at det er i år, at jeg skal lave en federe adventskrans.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig bare rigtig meget til at se, hvad du finder på! Det er så hyggeligt at lave. :)

   Slet
 8. Den er helt fantastisk flot - jeg er nødt til at prøve at forny min adventskrans :-) Hvor er de farvede perler fra? Kh. Johanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Johanne! Perlerne er af porcelæn og fra Stof & Stil. :)

   Slet
 9. Det er simpelthen en genial idé, Astrid! Den er bare SÅ fin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Katrine. Rigtig god søndag!

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...