onsdag den 19. marts 2014

Pimpede kniplepinde og noget om tid

Det er som om, at jeg ikke rigtig bliver færdig med nogle projekter for tiden. Og derfor forsøger jeg at lade være med at starte på noget nyt, selvom det er virkelig svært! Der er så meget, jeg gerne vil lave... Men tiden er der bare ikke - ikke i det omfang, jeg kunne ønske det i hvert fald! Og det gør jo så bare, at jeg glæder mig endnu mere til om halvanden uge, hvor min krea-ferie starter. :)

Lige nu kæmper jeg så med at få nummer 2 par Harry Potter vanter færdige... (der går lige et stykke tid, før jeg gider vanter igen), jeg skal have syet nummer 2 broderi-etui (hvilket jeg ALDRIG gider igen) og så skal jeg have konstrueret et nyt kniplemønster, så jeg kan komme igang med min første rigtige rock & roll knipling (yay!) - men mere om det senere. Så det er alt sammen noget, der tager laaang tid og de to første lugter efterhånden lidt af pligt. Sådan burde det måske ikke være, men NU skal de altså på plads og overstås, så jeg ikke skal bruge min skønne skønne frihed på det.

I mellem tiden har jeg pimpet mine kniplepinde... Nogle gang kan det nemlig være svært at holde styr på, de forskellige pinde i knipling og specielt, skal man kunne skelne gangparret fra de øvrige og det krævede jo en lille pimping. :)

Min farmor har lært mig, at man bare kan sætte en stump garn omkring pinden, men det er jo ikke lige så sjovt som at lege lidt. Så jeg har haft gang i højglans maling og neglelak. :)

8 kommentarer:

 1. De er blevet cool, dine kniplepinde!

  Pligtprojekter kan også ligge lidt for længe herhjemme ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og håndarbejde skal bare slet ikke være pligt! Men sådan er det jo en gang i mellem. Jeg håber, at jeg er færdig med det hele efter weekenden... Men lad os nu se. :)

   Slet
 2. Klart neglelak frem for malertape;0))
  Kan du se at komme i gang, de skal bare laves færdig, så er der meget bedre tid og tanker til alt det sjove.
  Kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ja - jeg skal nok! Du er lidt en streng moster. :) Weekenden er dedikeret til at blive færdig. Og så håber jeg, at jeg når det hele.
   Knus A

   Slet
 3. Pimpede kniplepinde er fine og sjove, og gør tingene meget mere overskuelige, altså for mig som er novice udi kniplerierne, meeeen jeg har fåer fat i et mønster, hvor jeg brugte "pimpede pinde" til gangparrene, det var superfint lige indtil gangparrene ikke var gangpar mere, så hjalp det absolut ikke på forståelsen. Derfor bruger jeg "pimp" der kan flyttes, hvis det bliver nødvendigt,....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm... Du lyder en lidt mere avanceret end mig. Et gangpar, der ikke længere er gangpar? Det lyder som et svært mønster! Tak for tippet! Det skal da laves noget flytbart pimp. Helt sikkert!
   God weekend.

   Slet
 4. Skønne pinde du nu har fået dig, det er pinde med personlighed :) Kender alt for godt det med tusindvis af ufærdige projekter ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og der er så meget andet sjovt at gå i gang med. Vores projekt fx! :)

   Slet

Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...